Lahden Omenahotelli suljetaan toistaiseksi (päivitetty 28.9.)

Kirjoittanut
Japsu

Lahden Omenahotellin vuokrasopimus päättyy 27. syyskuuta ja Omenahotelli suljetaan toistaiseksi. Omenahotelli pyrkii hankkimaan Lahdesta korvaavat tilat, mutta tällä hetkellä ei ole selvää, että Desucon Frostbiten aikaan Lahdessa olisi lainkaan Omenahotellia. Lahden Omenahotelli ei tällä hetkellä ota vastaan uusia varauksia, ja Omenahotelli hyvittää jo tehdyt varaukset mikäli korvaavia tiloja ei löydy.

Omenahotelli on ollut jokaisen Desuconin aikaan majoituspaikka useammalle sadalle Desuconin kävijälle, ja tiedostamme Omenahotellin mahdollisen puuttumisen aiheuttavan harmia monille kävijöistämme. Desucon seuraa Omenahotelli Lahden tilannetta ja kertoo kun siitä saadaan uutta tietoa.

Desuconin oma lattiamajoitus palvelee kesältä tuttuun tapaan kahden koulun voimin, ja majoituspaikkoja on yhteensä noin 400. Lattiamajoituspaikkojen varaus avautuu samaan aikaan lipunmyynnin kanssa 16. marraskuuta.

Kohtuuhintaista majoitusta Lahdessa tarjoaa myös Forenom, jonka kalustettuja asuntoja kannattaa vuokrata esimerkiksi kaveriporukalla. Hotelleja Lahdesta löytyy mm. Scandic Lahti, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone sekä Kauppahotelli Grand. Lisäksi autollisille kävijöillemme suosittelemme myös noin puolen tunnin ajomatkan päästä löytyvää Scandic Vierumäkeä.

Lähteet:
Omenahotellin viesti Nordic Fitness Expolle
Omenahotellin viesti nimimerkki @onorepurikyualle

Desucon kiittää nimimerkki @onorepurikyua'a asian tuomisesta Desuconin järjestäjien tietoon.

 

Päivitys ma 28.9.2015: Twitterissä on spekuloitu myös entisen Omenahotellin yläkerrassa sijaitsevan Forenom House -huoneistohotellin kohtaloa. Desuconin Forenomin aluepäälliköltä saaman tiedon mukaan Omenahotellin vuokrasopimuksen päättyminen ei vaikuta Forenom Houseen, vaan Lahden Forenom House palvelee jatkossakin normaalisti.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!