Meidoprofiileja ja uusia yllätyksiä ✨

Kirjoittanut
Noredo

Pörröisen ihanat meidomme ja butlerimme lähettävät lämpimät jouluterveiset kaikille, meidoprofiilit on nyt julkaistu! Vilkaise uutta profiilisivuistoamme ja käy kurkkaamassa kuka voisi olla sinun lempimeidosi tai –butlerisi. Klikkaamalla haluamaasi profiilia sivun sivuvalikosta pääset suoraan kyseisen meidon tai butlerin kohdalle ja painamalla profiilikuvaa se aukeaa isommaksi ja tarkemmaksi! Profiileja voit myös ihastella itse tapahtumassa, joko infon tai Meidokahvilan profiilikansioista.

Tutustu meidoprofiileihin!

Tulevassa Frostissa on meidokahvilaan tehty yksi jos toinenkin pieni muutos. Ensimmäisenä silmiin pistänee kahvilan nimi, sillä Cafè Ichigo siirtyy arkistoihin ja kahvilan pääsääntöinen nimi on tästä lähin Meidokahvila. Vaihtuvia teemoja tullaan näkemään tulevissa tapahtumissa. Frostbiteen olen meidovastaavana kannustanut jokaista meidoa ja butleria miettimään itse millainen haluaisi kahvilassa olla, frostin teemana onkin meidot ja butlerit, eli tällä kerralla meidokahvila on vain Meidokahvila.  

Kahvilan toinen huomattava uudistus on ajanvarausmahdollisuus. Jokaiselle meidolle ja butlerille on muutama varattavissa oleva aika ja ne on ripoteltu pitkin kahvilan aukioloaikoja lauantaille ja sunnuntaille. Aikoja voi varata vasta conissa, infopisteen reunalla olevalta meidolta. Lauantaiaamuna kello 10.00 eteenpäin voi varata lauantain aikoja ja sunnuntaiaamuna samaan aikaan sunnuntain aikoja. Ajat jaetaan kuten cosplaykisan paikkaliput, eli tulojärjestyksessä. Varauksen yhteydessä saat itsellessi varausinfon, jossa on tarkemmat ohjeet varausta koskien, sekä vinkkejä ja neuvoja meidokahvilakäyntiä varten.
Jos varaat ajan, sinun ei tarvitse jonottaa varattuna aikana kahvilaan tullessasi; voit vain saapua paikalle. Kahvilan sisäänkäynnille kannattaa kuitenkin tulla viimeistään viisi minuuttia ennen oman varauksen alkua, sillä jos et varauksen alkamishetkellä ole paikalla otetaan heti jonosta seuraava asiakas kahvilaan sisään ja näin menetät varauksesi. Jonotusajan venymisestä ei varauksetta olevien kuitenkaan kannata olla huolissaan, sillä kahvilassa on kymmenen pöytää, joista vain pari ovat kerrallaan ajanvaranneiden asiakkaiden käytössä. Varatun kahvilavierailun aikaraja on 45 min, tässä ajassa ehtii hyvin nauttia kahvia, syödä, pelata peli ja rupatella meidon tai butlerin kanssa. Lisäksi ehdit vielä halutessasi ottamaan polaroidkuvan(2€) matkamuistoksi. Ajanvaraus on Frostissa kokeilumielessä, toivonkin että saamme conin jälkeen palautetta ja parannusehdotuksia sitä koskien!

Lämpöistä ja rauhallista joulua toivottaen, kaikki Frostbiten meidot ja butlerit! 

 

Jäikö jokin mietityttämään? Laita kommentti ja kysy!

Kommentit

Anonyymi
Pakko myöntää että nyt kyllä sykkii.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!