Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Työvoimaksi?

Desucon Frostbiten työvoimahaku on sulkeutunut.

Jokainen con tarvitsee vapaaehtoistyöntekijöitä, joita kutsutaan Desuconissa kuuteiksi. Vapaaehtoiset hoitavat monenlaisia töitä, joita ilman conin rattaat eivät pyörisi: kuuttina saatat päästä esimerkiksi päivystämään infoon, pyörittämään narikkaa, täyttämään vesipisteitä, huolehtimaan yleisestä siisteydestä, lipunmyyntiin tai roudaamaan tavaroita. Valokuvaajat pyörivät conipaikalla taltioiden tapahtumia. Järjestyksenvalvojat puolestaan huolehtivat yleisestä järjestyksestä ja conikävijöiden turvallisuudesta. Kuutin ei tarvitse osata ydinfysiikkaa - riittää, että olet innostunut ja haluat tehdä Desucon Frostbitesta parhaan mahdollisen talviconin!

Työvoimaan kuulumisesta seuraa luonnollisesti joitakin etuja. Ensinnäkään kuutin ei tarvitse maksaa pääsymaksua coniin. Lisäksi heille varataan erityinen työntekijämajoitus perjantai- ja lauantaiyöksi (voit tietysti nukkua muuallakin, jos vain haluat). Työvoimalla on myös pääsy järjestäjien takahuoneeseen, jossa voi vain rauhoittua tai nauttia paikan päälle varattuja virvokkeita ja naposteltavaa. Vapaaehtoisille tarjotaan myös lämmin ruoka kahtena päivänä. Työvoimana pääset siis kurkistamaan kulissien taakse ja conbudjetin kurissa pitämisen lisäksi kuutteilun parhaita puolia onkin, että siinä näkee, miten conit todella tehdään. Monen conijärjestäjän kipinä tähän touhuun on alun perin syttynyt kuutteillessa! Väheksyä ei voi myöskään sitä, miten tutustut takuuvarmasti uusiin huippukivoihin tyyppeihin. 

Minimityöaika on kaksitoista tuntia, joiden sijoittelussa otetaan tietysti omat toiveesi huomioon. Valokuvaajien ja järjestyksenvalvojien työvuorot poikkeavat tästä ja määräytyvät lopullisen vapaaehtoismäärän perusteella. Työvoiman asu on vapaa, mutta otathan huomioon, että kaikkein hankalimmat cosplayasut saattavat vaikeuttaa itse töiden hoitamista, eivätkä siksi ole suositeltavia.