Frostbite 2017 - Uutiset

Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Uusimmat

22.1.2017 – Tekken 7 -turnaus Frostbitessä lauantaina

Bandai Namco järjestää Frostbiten lauantaissa peliturnauksen vielä julkaisemattomasta Tekken 7: Fated Retribution -pelistä! Turnaus alkaa kello 13.00 ja ilmoittautuminen mukaan päättyy turnauspisteellä puoli tuntia aiemmin, kello 12.30.

21.1.2017 – Ilmoittaudu työpajoihin ja keskustelupiireihin!

Gunpla-työpaja. Kuva: Mira Strengell Desuconissa järjestään 6 keskustelupiiriä ja 9 työpajaa, joista osaan on ilmoittautuminen. Ennakkoilmoittautumista vaativien työpajojen ilmoittautuminen alkaa huomenna aukesi 20. tammikuuta kello 18:00! Ilmoittautumisella pyritään varmistamaan, että työpajoissa riittää materiaalia kaikille osallistujille ja keskustelupiireissä jokainen aiheesta kiinnostunut saa suunvuoron. Esimerkiksi Shibari-työpajat ovat aiempina vuosina olleet niin suosittuja, …

14.1.2017 – Frostbiten ohjelmalehti julki!

Desucon Frostbiten ohjelmalehti on valmis ja julkaisemme sen nyt! Ohjelmalehteen on hyvä tutustua ennen tapahtumaa, jotta sieltä löytää tapahtumassa nopeasti tarvitsemansa tiedot.

8.1.2017 – Karaoke Desucon Frostbitessa!

Karaoke tulee taas! Kokeneille desukonkareille jo perinteikkääksi muodostunut karaokehuone asettautuu jälleen toisen kerroksen huoneeseensa. Tule laulamaan parhaita animetunnareita, pelimusiikkia, sekä skenen valittuja vakiobiisejä ja uusia biisilistan tulokkaita. Perjantaille ja lauantaille on jälleen varattavissa yksityisaikoja klo 22:00-00:00. Perjantain ajat ovat varattavissa jo ennen tapahtumaa! Katso lisää täältä.

6.1.2017 – Kirpputori Desucon Frostbitessa!

Desucon Frostbitessa järjestetään jälleen kirpputori, jonne kävijät voivat tuoda myytäväksi mangaa, figuureja, julisteita, vaatteita, tai mitä hyvänsä itselleen tarpeettomaksi käynyttä tapahtuman teemaan liittyvää. Tavarat tulee ilmoittaa myyntiin kirpputorin oman työkalun kautta (osoitteessa https://desucon.fi/kirppu/) viimeistään 25.01.2017 mennessä. Saat tällöin viivakoodillisen lapun, jonka voit itse tulostaa ja kiinnittää myyntiin tuleviin tavaroihisi. Kirpputorin …

8.12.2016 – Osallistu kunniavieraskilpailuun!

Kisan aiheena on ehdottaa parhaita kysymyksiä kunniavieraan ohjelmaan ja parhaan kysymyksen keksinyt palkitaan kunniavieraamme Toshihiro Kawamoton valitsemalla ja nimikirjoituksella varustetulla t-paidalla.

14.11.2016 – Cosplaykilpailun ilmoittautuminen on täyttynyt!

Cosplayn yksilökilpailu on nyt täynnä! Kiitos kaikille ilmoittautuneille! Ilmoittautuneille suosittelemme sääntöjen lukemista huolellisesti ennen kisavalmisteluiden aloittamista. Muistakaa myös että European Cosplay Gatheringin ilmoittautuminen sulkeutuu 15.11. tiistaina klo 23:59! Vielä siis ehtii täyttämään viimeiset portfoliosivut ja lähettämään hakemuksensa osoitteeseen cosplay@desucon.fi! Yksilökilpailu on nyt täynnä! Kiitos kaikille ilmoittautuneille!