Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Kirpputori


Kuva Desucon Frostbiten (2016) kirpputorilta: Mikael Peltomaa

Frostbite 2018:ssa kirpputori siirtyy myyntipöytäsaliin. Kirpputorilla voit myydä mangaa, animea, figuureja, pehmoleluja, cosplayasuja tai mitä tahansa muuta japanilaiseen populaarikulttuuriin liittyvää, kunhan ne eivät ole piraattituotteita tai taidekujalle kuuluvia. Myyntipöytäsalin lavalla toivottavasti riittää tilaa hieman paremmin kuin kesän Desuconissa. Tavarantuojien tarvitsee vain ilmoittaa tuotteensa Kirppu-järjestelmään ja kiinnittää järjestelmän luomat hintalaput tuotteisiinsa. Myyjämme hoitavat tavaroiden näytilleasettelun ja myynnin, eli tavarantoimittajien tarvitsee vain tuoda tuotteensa kirpputorille ja käydä sitten conin lopuksi hakemassa myyntivoittonsa sekä myymättä jääneet tavarat.

Huom! Kirpputorilla käy vain käteinen!

Tuotteiden ilmoittaminen aukeaa 17.12.2017 klo 16

ja sulkeutuu 22.01.2018 klo 23:59.

Linkki järjestelmään: https://desucon.fi/kirppu/

Kirpputori on auki ostajille seuraavasti:

perjantaina 18:00 - 21:00

lauantaina 10:00 - 20:00

sunnuntaina 10:00 - 14:00

Tuotteita saa tuoda myyntiin koko tapahtuman ajan, ja lisäksi perjantaina saapuvat voivat tuoda tavaransa jo ennen conin aukeamista klo 16 alkaen. Myyntivoitot ja myymättä jääneet tuotteet voi hakea joko lauantai-iltana tai sunnuntaina, kuitenkin viimeistään sunnuntaihin klo 16 mennessä. Tämän jälkeen hakemattomat tuotteet ovat vapaata riistaa kaikille conikävijöille. Muista ottaa tavaroita hakiessasi jokin henkilöllisyystodistus mukaan!

Kirpputorilla on käytössä itse kotona tulostettaviin viivakoodillisiin hintalappuihin perustuva Kirppu-järjestelmä. Myyjät, eli ihmiset jotka haluavat tuoda tavaroitaan myytäviksi, tarvitsevat Desuprofiilin Kirpun käyttämistä varten. Myytävät tuotteet kirjataan Kirppuun etukäteen, jonka jälkeen myyjä tulostaa kirjausnäkymästä hintalaput, kiinnittää ne itse myytäviin tavaroihin ja tuo tuotteensa Desuconin kirpputorille. Kaikki myytäväksi tulevat tavarat viivakoodiskannataan kassalla ennen kuin ne laitetaan myyntipöydille, ja uudestaan, kun ne lähtevät pois, joko myytyinä tai conin lopuksi. Näin varmistetaan kaikille myyjille ja ostajille mahdollisimman luotettava ja joutuisa kirpputorielämys ja jätetään aikaa muuhun conittamiseen!

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä kysymyksesi osoitteeseen kirppis@desucon.fi

Tuotteiden valmistelu

  • Kirpputorilla tuotteita tullaan käpälöimään paljon, joten pidä huolta että ne kestävät sen. Kiinnitä hintalaput hyvällä toimistoteipillä, ja teippaa vähintään hintalapun molemmat pitkät sivut. Tuotteet, joista hintalappu on irronnut, poistetaan myynnistä kirpputorin aikana!
  • Tulosta viivakoodit mustalla musteella valkoiselle paperille. Varmista, että ne ovat tarpeeksi isoja ja selkeitä, muuten viivakoodinlukija ei pysty lukemaan niitä.
  • Joudut sekä tuodessasi että hakiessasi tuotteet näyttämään viivakoodit kassalla yksitellen, kiinnitä siis viivakoodit niin että pystyt tekemään tämän mahdollisimman sujuvasti. Kiinnitä viivakoodit teipillä tuotteen ulkopintaan aina kun mahdollista, älä esim. laita niitä kirjanmerkeiksi mangojen väliin.
  • Jos myyt useamman kirjan, figuurin tai muun tavaran paketteja, kiinnitä tavarat toisiinsa hyvin, etteivät ne eksy toisistaan.
  • Tarkemmat ohjeet hintalappujen kiinnitykseen löytyvät Kirppu-järjestelmästä.
Naamiojänis