Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Tapahtuma

Frost-chan toivottaa sinut tervetulleeksi

 

Desucon Frostbite on Lahden Sibeliustalolla 26.–28. tammikuuta 2018 järjestettävä pääsymaksullinen animetapahtuma. Tapahtuma alkaa perjantaina kello 17 ja päättyy sunnuntaina kello 17.

Desucon Frostbite on Desuconin ohella Suomen ainoa ikärajallinen animetapahtuma. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Frostbitessa on kesän Desuconin tapaan painopiste laadukkaassa anime- ja manga-aiheisessa puheohjelmassa, kuitenkaan unohtamatta japanilaisia alan kunniavieraita, cosplaykilpailuja, keskustelupiirejä, työpajoja ja muuta oheisohjelmaa.

 

Tutustuthan rauhassa nettisivuihimme, joilta löydät kattavasti tietoa sekä lipunmyynnistä, tapahtuman puhe- sekä oheisohjelmasta, Lahden majoitusvaihtoehdoista sekä monesta muusta asiasta.  Myös kokoamamme listaus useimmin kysytyistä kysymyksistä vastauksineen voi olla avuksi! Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen sivuiltamme, ota yhteys frostbite@desucon.fi tai suoraan vastaaviimme Yhteystiedot-sivuilta.Uusimmat tiedot Frostbitestä saat uutisistamme, Facebook -sivultamme tai Twitter -tilimme kautta.

 

Desucon Frostbiten järjestää Kehittyvien conien Suomi ry. Tapahtuma järjestetään vapaaehtoistyönä harrastajavoimin, pilke silmäkulmassa mutta ammattimaisella otteella. Itse tapahtumassa mukana on yhteensä lähes 200 kuuttia eli vapaaehtoista siivoamassa, valvomassa järjestystä, rakentamassa, purkamassa, valokuvaamassa, neuvomassa ja auttamassa. Yhdistys on voittoatavoittelematon organisaatio ja tapahtuman tuotot käytetään tapahtumien järjestämiseen.