Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Meidokahvila Yume no Gakuensai

Desu Academian innokas luokka täynnä tulevaisuuden toivoja järjestää tämän vuoden koulufestivaaleilla, Desucon Frostbitessa, oman Meidokahvilansa Yume no Gakuensain! Kahvilan järjestämisessä on mukana koko luokka, aivan opettajaa myöten. 

 

Ahkerat oppilaat löydät Meidokahvilasta conin aikana lauantaina 11–21 ja sunnuntaina 11–16.

Desu Academian luokka, kuvaaja Tessa Länsipuro
Desu Academian Meidokahvilan Yume no Gakuensain oppilaat. Kuvaaja Tessa Länsipuro


Meidoprofiilit löydät tästä linkistä

Kahvilassa on useita aikoja varattavana niin lauantaille kuin suunnuntaillekkin. Aikoja voi varata vasta conissa, infopisteen reunalla olevalta meidolta. Lauantaiaamuna kello 10.00 eteenpäin voi varata lauantain aikoja ja sunnuntaiaamuna samaan aikaan sunnuntain aikoja. Ajat jaetaan kuten cosplaykisan paikkaliput, eli tulojärjestyksessä. Varauksen yhteydessä saat itsellesi varausinfon, jossa on tarkemmat ohjeet varausta koskien, sekä vinkkejä ja neuvoja meidokahvilakäyntiä varten. Huom! Varaus on neljälle (4) henkilölle, mikäli tulossa on isompi porukka tulee varata kaksi samanaikaista slottia. 
Jos varaat ajan, sinun ei tarvitse jonottaa varattuna aikana kahvilaan tullessasi; voit vain saapua paikalle. Kahvilan sisäänkäynnille kannattaa kuitenkin tulla viimeistään viisi minuuttia ennen oman varauksen alkua, sillä jos et varauksen alkamishetkellä ole paikalla, otetaan heti jonosta seuraava asiakas kahvilaan sisään ja näin menetät varauksesi. Jonotusajan venymisestä ei varauksetta olevien kuitenkaan kannata olla huolissaan, sillä kahvilassa on kymmenen pöytää, joista vain pari ovat kerrallaan ajanvaranneiden asiakkaiden käytössä. Varatun kahvilavierailun aikaraja on 45 min, tässä ajassa ehtii hyvin nauttia kahvia, syödä, pelata pelin ja rupatella meidon tai butlerin kanssa. Lisäksi ehdit vielä halutessasi ottamaan polaroidkuvan(2€, käteisellä) matkamuistoksi.

Naamiojänis