Desucon Frostbiten 2019 kunniavieraaksi saapuu käsikirjoittaja Dai Sato

Kirjoittanut
essatin

Vuonna 1969 syntynyt Sato luki jo lapsena innokkaasti käsikirjoituksia, joita hänen lavastajaisänsä toi kotiin. Ensimmäinen merkittävä animesarja, jonka parissa hän työskenteli, oli Cowboy Bebop. Sittemmin hän on käsikirjoittanut jaksoja muihinkin Bones-studion sarjoihin sekä muun muassa Ghost in the Shell: Stand Alone Complexiin ja The Woman Called Fujiko Mineen.

Saton ensi kosketus pääkäsikirjoittajan työhön oli Eureka Seven, jonka parissa hän työskenteli Desuconissa vierailleen Tomoki Kyodan kanssa. Eureka Seven poiki Satolle parhaan käsikirjoituksen palkinnon Tokyo International Anime Fair -messuilla vuonna 2006. Hänen muita sarjojaan pääkäsikirjoittajana ovat muun muassa Ergo Proxy ja Mysterious Joker.

Desucon Frostbiteen Sato saapuu kertomaan monipuolisesta urastaan sekä jakamaan nimikirjoituksia.

Lue lisää Saton omalla sivulla.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!