Desucon Frostbiten työvoimahaku on auennut!

Kirjoittanut
corbin

Illat pimenee ja syksy lähestyy, mutta niin lähestyy Desucon Frostbitekin! Liput kevättalven tapahtumaan tulevat myyntiin marraskuussa, mutta työvoimahaku on juuri alkanut! Tehtäviä desukuuteille (eli tapahtuman vapaaehtoisille) löytyy joka lähtöön, niin siivouksesta infoon kuin meidoilusta järjestyksenvalvontaan asti. Lisätietoja hakemisesta ja tarjolla olevista työvoimaeduista löydät Työvoimaksi?-sivulta. Työvoimahaku on avoinna sunnuntaihin 13.10 asti!

Osa pesteistä vaatii erikoispätevyyden, kuten voimassaolevan JV-kortin tai hygieniapassin, mutta suurimmassa osassa työtehtäviä iloinen asenne riittää! Desuconia tehdään noin 350 vapaaehtoisen voimin ja otamme joka tapahtumaan sekä vanhoja konkareita, kuin uusia jäseniä mukaan. Tervetuloa joukkoon!

Hae Desucon Frostbiten työvoimaksi Kompassin kautta! 


Työvoiman lisäksi haku koskee myös meidokahvilan jäseniä, sekä lounge- ja iltabileiden esiintyjiä!


Kuva: Mira Strengell, Desucon Frostbite 2019

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!