Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Meido- ja butlerhaku

Meido- ja butlerhaku on sulkeutunut. Hakijoille ilmoitetaan valinnan tuloksista viimeistään 27.10. mennessä.

Desucon Frostbiten Kahvila etsii jälleen meidoja ja butlereita! Haku tapahtuu Kompassissa yhdessä muun työvoimahaun kanssa. Työvoimahaku aukesi maanantaina 16.9. klo 18:00 ja sulkeutui sunnuntaina 13.10. klo 23:59. Hakijoille ilmoitetaan valinnan tuloksista viimeistään 27.10. mennessä.

(Desucon 2019 meidot ja butlerit, kuva Mira Ojamo)

 

Desucon Frostbitessa 2020 Kahvilan teemana on klassisen kauniit kartanojuhlat!

Tällä kertaa Desucon Frostbitessa vietetään klassisen kauniit kartanojuhlat jonne Teidät on kutsuttu! Kartanon meidot ja butlerit toivottavat Teidät tervetulleeksi kokemaan hetki hienostunutta meidokahvilataikaa ja rentouttavia herkutteluhetkiä.

Nyt etsitäänkin siis meidoja ja butlereita jotka ovat valmiita luomaan klassisen tyynen ja rauhallisen tunnelman kartanon Herroille ja Neideille. Hakeminen onnistuu Desucon Frostbiten työvoimahaun kautta.

Huomaathan että kahvilan työntekijöiden työtunnit sijoittuvat suurimmaksi osaksi kahvilan aukioloaikojen sisälle, joten varmistathan että olet näinä aikoina mahdollisimman paljon käytettävissä. Ilmoitathan hakemuksessasi mikäli olet estynyt työskentelemästä la 11-21 tai su 11-16. Toivottavaa olisi myös, että kaikki meidot ja butlerit pääsisivät talvella järjestettävään koulutukseen Tampereelle tai Helsinkiin, sekä tutustumaan Sibeliustalon kahvilaan Desucon Frostbiten perjantaina (24.1.). Desucon hankkii meidoille mekot ja essut, jotka voi jälkeen päin ostaa itselleen omaksi. Butlereilla toivotaan olevan valmiiksi mustat suorat housut, valkoinen kauluspaita ja musta liivi, mutta nämä eivät ole ehdottomia. Kaikilla ehdoton on kuitenkin siistit kengät jotka jalassa kestää seistä useita tunteja viikonlopun aikana.

Liitä työvoimahakemuksesi avoimeen osuuteen vapaamuotoinen kuvaus siitä, miksi sinut tulisi valita meidoksi tai butleriksi.

Hakemus on täysin vapaamuotoinen, kunhan siitä ilmenee innostuksesi kahvilassa työskentelyä kohtaan, ja se sisältää selkeän kokokuvan sinusta. Tässä kuitenkin esimerkkikysymyksiä joihin voisit hakemuksessasi vastata:

  • Miksi haluaisit työskennellä meidona/butlerina Desucon Frostbiten kahvilassa?
  • Millainen meido/-butler sinä olisit? Huomioithan teeman.
  • Millaista aikaisempaa kokemusta sinulla on mistä voisi olla hyötyä kahvilassa työskennellessä?
  • Millainen on mielestäsi hyvä meido/butler?
  • Millainen olet?/Mitä teet vapaa-ajallasi?/Mikä on lempianimesi?/Mikä on lempikasvisi?/Jotain muuta itsestäsi?

Otan enemmän kuin mielelläni vastaan kaikenlaisia hakemuksia! Nyt siis olisi hyvä hetki tehdä hakemuksesi videona, diaesityksenä, kuvina, käsinkirjoitettuna, piirrettynä tai muuten mieleenpainuvana. Linkin tuotokseen voit liittää hakemuksen avoimeen osuuteen.

Jos jokin meido- ja butlerhaussa, kahvilassa työskentelyssä tai yleensä kahvilassa askarruttaa, kaikki kysymykset ja ajatukset voi lähettää osoitteeseen nimu@desucon.fi.