Desucon Frostbiten 2023 ohjelmakartta on julkaistu!

Kirjoittanut
Isperia

Frostin ohjelmakartta on nyt julkaistu! Ohjelmakarttaan pääset tutustumaan täältä.

Kuva: Jenni Suominen

Ohjelmakartta täydentyy vielä muun muassa kunniavierasohjelman osalta. Ohjelmien kuvaukset saattavat myös muuttua hieman, kun ohjelmanpitäjät saavat ohjelmiansa valmiiksi. Lopulliset ohjelmakuvaukset päivittyvät karttaan viimeistään joulukuun aikana.

Paikkalippuja, ennakkoilmoittautumista ja materiaalimaksuja vaativat ohjelmat on jo mainittu ohjelmakuvauksissa, mutta muistutamme kaikista näistä vielä erikseen. Ennakkoilmoittautumiset pajaohjelmiin avataan 2.1.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!