Vältä lipunostopaniikki! Desucon paljastaa salaiset vinkit

Kirjoittanut
Ana

Desuconin (tai conien yleisemminkin) lipunmyynnin alku on usein jonkinmoinen kaaos. Liput loppuvat hyvin harvoin tunneissa, mutta huoli oman ja kavereiden lippujen saamisesta ajaa monia ostamaan lippunsa heti myynnin alettua. Ostajien alun tulva on aiheuttanut vuosien saatossa erinäisiä teknisiä vaikeuksia ja osa niistä on seuranamme taas kun avaamme Frostbiten lipunmyynnin tänään klo 18. Avaamme tässä hiukan yleisimpiä tilanteita mitä lippukaaoksessa voi tapahtua, mistä ne johtuvat ja miten ne ratkeavat.

Teppo ei panikoi!

Ostaessasi lippua et ole yksin, vaan yhdessä tuhansien muiden conikävijöiden kanssa. Jaetun joukkokokemuksen varjopuolena on että niin maksunkäsittelyssä kuin sähköpostien toimittamisessa on yleensä ruuhkaa. Vaikka kaikki menisi täydellisesti, voit silti joutua odottelemaan lippujasi ja tilausvahvistusta jokusen tunnin. Epävarmuuden keskellä on hyvä muistaa että tehty tilaus lippuineen löytyy aina Desuprofiilin Ostokset-osiosta

Tilaus onnistui mutta lippuja ei näy sähköpostissa!

Sähköpostien toimittamisessa voi myynnin alussa kestää jopa tunteja. Mikäli liput näkyvät Desuprofiilissasi, on kaikki osaltasi kunnossa ja voit rauhassa keittää teetä odotellessasi samoja tietoja sähköpostiisi. Voi meinaan mennä hetkinen.

Rahat lähtivät tililtä, mutta tilausta ei näy maksettuna edes Desuprofiilissa!

Mikäli näet rahojen lähteneen tililtäsi, älä missään nimessä tee maksua uudestaan. Jokaikinen tilauksensa maksanut tulee saamaan myös tilaustaan vastaavat liput, yleensä myös automaattisesti hiukan odottamalla.

Yleisin tilanne epäonnistuneeseen maksuun on ettei selain ole jostain syystä palannut oikein Desuconin sivuille maksun jälkeen. Näiden käsittely tapahtuu pääosin automaattisesti kuuden tunnin sisällä maksusta, joten jos maksu näkyy lähteneen, kannattaa vain odotella. Mikäli sait virheen palatessasi verkkopankistasi maksunvälittäjämme (Paytrail) palveluun, voi näiden automaattisessa käsittelyssä kulua 1-2 arkipäivää.

Mikäli tilauksen maksusta on kulunut yli 24 tuntia ja lippuja ei edelleenkään näy, voi tilanne vaatia manuaalisia toimia. Tässä tapauksessa kannattaa lähettää meille sähköpostia osoitteella myynti@desucon.fi. Liitäthän viestiisi tiedon tilausnumerosta (löytyy Desuprofiilin Ostokset-osiosta) sekä verkkopankista löytyvät tiedot maksusta (pankin arkistotunnus, maksuviite, tarkka summa, maksun ajankohta) niin pääsemme selvittelemään asiaa. Yhtään rehvastelematta olemme saaneet ratkottua kaikki maksuihin liittyvät ongelmat, mutta osassa tilanteita saatamme pyytää sinulta vielä yhteydenottoa pankkisi suuntaan.

Tein kuitenkin tuplamaksun vaikka ei olisi pitänyt. Mitäs nyt?

Olethan tästä yhteydessä osoitteella myynti@desucon.fi. Liitäthän mukaan yllä mainittujen tietojen lisäksi tiedot molemmista maksuista, niin saamme toisen maksun palautettua heti kun ne näkyvät meillä (yleensä kahden arkipäivän sisällä).

Haluaisin peruuttaa tilaukseni. Kuinka menetellä?

Peruutus onnistuu kaupan ehtojen puitteissa 14 vuorokauden sisällä ostoksestasi, mutta päättyy viikkoa ennen tapahtumaa (eli coniviikolla ostetuilla lipuilla ei peruutusoikeutta ole). Peruutus onnistuu vastaamalla tilausvahvistukseen eli käytännössä lähettämällä mailia osoitteella myynti@desucon.fi tilausnumerosi kera. Muistathan lähettää viestin samasta osoitteesta josta olet tilauksen tehnyt, niin käsittely hoituu sujuvasti. Emme peri lipuista erillisiä lisäpalkkioita vaan palautamme peruutustapauksissa koko tilaussumman.

Näitä ohjeita noudattamalla lipunostosi sujuu toivottavasti vähemmällä stressillä. Mikäli olet meihin yhteydessä, annathan meille hiukan aikaa vastata viestiisi, sillä saamme jokaisen lipunmyynnin alkaessa kymmeniä yhteydenottoja. Mikäli maksu on lähtenyt tililtäsi, voit olla varma coniinpääsystäsi, mutta jos lippuja ei ala kuulumaan, kannattaa tästä aina olla yhteydessä.

Kiitos ja tervetuloa Desuconiin!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!