VIP x4

Kirjoittanut
Phoo

Ensimmäiset japanilaiset ovat laskeutuneet Suomeen. Iltapäivällä 3.6. Helsinki-Vantaan lentokentällä pyöri huolestuneita suomalaisnuoria kourassaan taulutussilla kirjoitetulla Fujimoton nimellä varustettu läpyskä. Huolestuneisuuden aihe oli: "Mä en oo koskaan tajunnu kuin tyhmält tuntuu kantaa tällast kylttii."

Fujimoton, CLAMPin vastaavan toimittajan, saavuttua Barcelonasta tulleella lennolla oli suoraan siirryttävä toiseen tuloaulaan odottamaan Furuyaa, tämän manageria Ikedaa ja suurlähetystön edustajaa Yasudaa, joka oli diplomaattina mennyt odottamaan tokiolaisia jo koneen portille. Odotellessa Fujimoto, kamppailulajien vanha konkari, vihjasi osaavansa jopa saunoa. Loistavaa! Vieraat Suomi-mielellä.

Oikealta vasemmalle: lähetystösihteeri Kunihiko Yasuda ja Desuconin kunniavieraat Kiyokazu Fujimoto, Tooru Furuya sekä Furuyan manageri Katsuaki Ikeda

Suomi-into jatkui täyttä häkää hotellilla. Vieraat jättivät suunnitellun kaupunkikierroksen lähes väliin minkäs muun kuin saunan vuoksi... Kierrosta suoritettiin kuitenkin ainakin vähän!

Furuya on kuin kotonaan Helsingin katuja möyrivien panssariajoneuvojen keskellä. "Hei, gundameja!"

Saunan jälkeen vierähtikin sitten nelisen tuntia illallisen merkeissä...

Vasemmalta oikealle: desuconilaiset Pyry Kontio ja Jussi Kari; Fujimoto, Furuya, Ikeda

Nyt se on siis totta! Tooru Furuyan paneelikeskustelu käydään lauantaina Sibeliustalon pääsalissa kahdessa osassa 15:00-15:45 sekä 16:00-16:45 ja Furuyan nimikirjoitustilaisuus Metsähallin lavalla 17:00-18:00. Fujimoton luento CLAMPista pidetään pääsalissa lauantaina kello 18:00-19:30. Nähdään Desuconissa!

Kommentit

Reggy
Eihän tätä usko enää todeksi että setä Furuya on oikeasti Suomessa

Pyörryn
Loors
Jos olisin fangirl, kiljaisisin korkealta ja kovaa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!