Vip X3+8

Kirjoittanut
Pararin

Tänään alkoi vihdoin joukkosiirtyminen Lahteen päin. Aamulla tyhjennettin vähän omia kantamuksia Mikolle ja minä, Topias ja Riku kävimme Manga Caféssa morjestamassa Furuya-sania.

Furuya Manga Caféssa

Furuya-san kirjoittamassa nimikirjoituksia.

Rikukin sai itselleen nimikirjoituksen Japanista ostamaansa Gundam-peliin.

Gundamu

Huomatkaa Amuro Ray(n nimikirjoitus) kuvassa etualalla.

Sanoimme Furuyalle näkemiin ja lähdimme kohti Helsingin rautatieasemaa, Imaita ja hänen mukanaan Suomeen tulleita oppilaitaan. Seurueen tavattuamme tajusimme: "Hei, Desuconiinkin on tulossa Kauniita Japanilaisia Naisia." Opiskelijatytöt olivat meinaan aikasten söpöjä!

Junaan päästyämme yhteinen puheenaihe löytyi heti, kun ensimmäinen DS avattiin. Riku löysi itselleen saman tien uuden kaverin ainoasta miesopiskelijasta, ja nämä keskustelivat peleistä lähes koko matkan. Muut opiskelijat reagoivat iloisin huudahduksin tuttujen nimikkeiden tullessa esiin. Topias taas opetti yhdelle naisopiskelijoista suomen ääntämistä ja minä istuin vieressä kateellisena, kun en osaa japania. Kyseinen naisopiskelija halusi haastatella meitä suomeksi, ja tottakai me suostuimme. Suomenkielisiä kysymyksiä tuli tasan yksi: "Mikä sinun nimi on?" Sen jälkeen kieli vaihtui nopeasti takaisin japaniksi.

Minun vuoroni kohdalla hän kysyi minulta lempisarjojani. Mainitsin mm. Kaijin, Clannadin ja Tengen Toppa Gurren Lagannin, jonka kohdalla neiti sysäsi kameran opettajalleen ja alkoi kaivaa laukkuaan innokkaasti. Laukusta löytyi Gurren Lagann tarra-arkki ja pieni kirjekuori jonka sisältä paljastui filmipätkä GL-elokuvan loppukohtauksesta. Haastattelijamme halusi lahjoittaa nämä lahjana minulle ihan vain siksi, että pidän TTGL:stä. Olin aivan äimistynyt ja minäkin sain suustani ulos muutaman "Arigatoon".

Tarroja yms

Ehdotuksia vastalahjaksi otetaan vastaan!

Saavuimme sen jälkeen pian Lahteen ja saatoimme Imain seurueen Hotel Alex Parkiin.

Imain opiskelijoita

Imain opiskelijoita Suomen Chicagossa (feat. Haamuvarjo)

Viimeiseksi mainostan Desuconin mobiiliohjelmakarttaa, http://m.desucon.fi. Se on varsin kätevä ja nopea tapa tarkistaa menossa olevat ja seuraavat ohjelmat, sillä Sibbellä on avoin WLAN. Nähdään Desuconissa!

Kommentit

Lauri_P
Ehdottaisin vastalahjaksi rasiallista salmiakkia. Jos ei itse tykkää, niin voi tarjota Japanissa sitten kavereilleen. Siitä yleensä seuraa huvittavia ilmeitä.
mangacafe
Kiitos käynnistänne pikku kahvilassamme :D
Mitä mieltä teidän kunniavieraat oli suomalaisesta manga cafeesta? Oliko täydellinen kulttuurishokki?
Phoo
Furuya ja Ikeda olivat positiivisesti äimistyneen oloisia :) Mangakahvilan olemassaolo oli heille varsinainen ilonaihe. Ehkä Amerikassa on ajateltu, ettei kehdata näyttää kunniavieraille pieniä paikkoja. Katsotaan kuinka käy ensi kerralla!
Qsti
Vau, vaikea uskoa että Furuya on Lahdessa!! Näyttäkää vielä vaikka mitä pieniä paikkoja, ne ovat aina ulkomaalaisille kaikista ihmeellisimpiä :) Muumimuki olisi varmasti hauska! ja tietenkin perinteisiä suomalaisia karkkeja ja vihta :DDD
Xuenay
Ohos, mobiilidesu on varsin loistava idea. Mahdollisesti vielä sitä perinteistä ohjelmalehtistä kätevämpikin, kun ei tarvitse etsiä sitä seuraavaa ohjelmanumeroa vaan näkee suoraan seuraavan. Peukku ylös siitä.
Dj SiSeN nro. 587
Komppaan Qstia, muumimuki olisi todella hyvä lahja! Mukissa voisi olla vaikkapa Haisuli tai nuuskamuikkunen~
Kyösti Pöysti kielipoliisista
Se kirjotetaan Chicago.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!