Klara vappen!

Kirjoittanut
maxx

Vapputerveiset täältä Desuconin postituskeskuksesta! Conin lähestyessä lippujen myynti on kiihtynyt entisestään, ja ulkomaisetkin fanit ovat vihdoinkin huomanneet kunniavieraamme Fukumoton ja Momoin. Tähän mennessä lippuja on lähtenyt jo Saksaan, Ruotsiin, Tsekkeihin ja Japaniin, ja muutamasta muusta maasta on tullut myös tiedusteluja. Olemme toki varautuneet kansainvälisiin conikävijöihin järjestämällä kunniavierasohjelmien tulkkauksen myös englanniksi.

On upeaa että pieni harrastajatapahtumamme herättää mielenkiintoa ulkomaita myöten, ja on hienoa nähdä että kunniavieraillamme on niinkin vannoutuneita faneja että he jaksavat tulla pohjoiseen Suomeen asti heidän takiaan!

Ja nyt blogauksen varsinaiseen aiheeseen eli vappukevennykseen! Desucon on tunnetusti melkoinen nyrkkipajacon missä kaikki oven karmeja myöten on itse sorvattua. Viimevuotisen upean Desubanderollin kaveriksi tarvittiin uusi banderolli ennakkoon ostaneiden omalle ovelle, joten lakanakangas sai taas kyytiä:

Desuconin K18-illanvieton paikaksi valittiin Club Mayday Lahdesta. Viime vuodesta opittiin se että yllättävän moni conikävijä on halukas jauhamaan asiasta ja sen vierestä tuopin ääressä, ja paikaksi valittu Love Hotelin intiimi yläkerta jäi auttamattoman pieneksi. Maydayssä on huomattavasti enemmän tilaa, ja keskeinen sijainti ja helpot yhteydet Sibeliustalolle ja LAMK-majoitukseen ovat toivottavasti kävijöiden mieleen. Mikäli kortit pelataan oikein ja kuun asento on oikea, paikan päältä saattaa saada myös legendaarista Desudrinkkiä!

Hauskaa vappua kaikille, ja Desuconissa tavataan!

Kommentit

Etz
desudrinkki kuulostaa jo sen verta mahtavalta että pitää kokeilla :D
Wolf
Ei ole mikään ihme, että tulevat ulkomailta asti tänne kunniavieraiden vuoksi. Tuollaisten huippunimien takia kannattaakin. (En suinkaan yritä mitenkään oikeuttaa sitä, että viime syyskuussa itse lennähdin Saksaan Connichiin juurikin vastaavanlaisesta syystä...)
Soulbreeder
Aikamoinen örvellysjuoma, näyttääki ihan myrkylliseltä, eikä tuo pääkallo siitä terveellisemmän näköstä tee =D
Flarona
Ah, tänä vuonna pitänee oikeasti käydä tuolla iltabileissä. Tuo drinkki on juuri oikean sävyinen, pakko kokeilla! :3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!