Momoita ja Fukumotoa tenttaamassa

Kirjoittanut
Drasa

Maromi. Hahmoa ääninäytellyt Haruko Momoi.Akagi. Hahmon luonut Nobuyuki Fukumoto.Kunniavierasvastaava Pyry tässä! Olen ollut pari viikkoa poissa sorvin äärestä kaukomailla (Arvatkaa missä :D), mutta avustajani Eero "Phoo" Talvitie on hoidellut hommia kunniakkaasti. Voi sitä riemua, kun saimme varmistettua toisen kunniavieraamme, Fukumoto-sensein, ja sain kuulla siitä tekstiviestillä toisella puolella maailmaa. Hienoa työtä, Phoo! Reaktiot ovat olleet innostuneita ja Fukumoto-sensein julkistaminen näyttää kohisuttaneen fanikuntaa ulkomaillakin asti – tästä ehkä blogipostausta myöhemmin.

Desuconiin ei ole enää kauaa, pahaiset kaksi kuukautta. Siksi kunniavieraiden ohjelman suunnittelu on tällä hetkellä ykkösprioriteettinä. Molempia vieraita varten on omat haastattelu-puheshownsa pääsalissa. Mielenkiintoisten haastattelukysymysten keksiminen on tärkeää, ja siksi ajattelin, että yleisön olisi hyvä antaa olla mukana suunnittelussa alusta asti.

Julistankin nyt kilpailun:

Ehdottakaa kysymystä kunniavieraidemme haastatteluihin! Lähettäkää kysymys tai kysymykset (Voitte ehdottaa vaikka kuinka montaa!) joko vastauksena tähän blogipostaukseen tai sähköpostilla minulle osoitteeseen drasa@desucon.fi. Lisäys: Mainitkaa kysymysten ohella jokin yhteistieto, esim. sähköpostiosoite, johon voin tiedottaa voitoista!

Kolme mielenkiintoisinta Fukumoto-aiheista kysymystä palkitaan Fukumoton hengentuotteilla nimikirjoitusten ja omistuskirjoitusten kera, ja kolme mielenkiintoisinta Momoi-aiheista vastaavasti Momoi-tuotteilla nimmareineen! Tuomareina mielenkiintoisimpien kysymysten valinnassa toimivat kunniavieraat itse.

Odotan kysymyksiänne! Rohkeasti vain tenttaamaan, mitä olet aina halunnut tietää Momoista ja Fukumotosta!

Kommentit

Siiri Laiti
Minkä väriset alushousut sinulla on jalassa?
Pyry "GolDDranks" Kontio
Unohdin mainita: Otan vapauden harjoittaa pientä ennakkosensuuria ;) (Vaikka kysymys on toki mielenkiintoinen! Voittajat saattavat päästä tapaamaan vieraita kasvotusten, voit toki esittää kysymyksesi silloin – emme luultavasti ehdi estää. Mutta neuvoisin ensin kehittämään jonkin jolla yleensäkään voitat :D )
lerssi
oon aina halunnu tietää että harrastaako mangakat egogooglausta.. eli käykö fukumoto esm deviantartissa kattomassa fanartteja sarjiksistaan?
Pyry "GolDDranks" Kontio
Vielä yksi täydennys: mainitkaa kysymysten yhteydessä jokin yhteystieto, esim. sähköpostiosoite, jotta voin tiedottaa voitoista! Muuten ne jäävät saamatta.
KimSky
Hyvinkin yleinen kysymys, mutta pitäisi se siltikin esittää: Eli mitä vierailla yleensäkin pyörii päässä kun he hengentuotteitaan tuottavat? :) Mangakan ja laulajan ajatuksia siitä kun istutaan kirjoittamassa lyriikoita tai käsikirjoitusta mangasarjaan.
Onhan se fanista hauska tietää missä heidän mielensä harhailee kun esim. Akagin kaltainen mestariluomus on syntynyt :)
Abetsu
Miten paljon välität alusvaatteidesi laadusta ja väristä?
Ansi
Fukumoto: Osaako pelata pokeria?
Takachi
Fukumoto: Mikä sai sinut inostumaan Mangan piirtämisestä
Kurki
Fukumoto: Kuinka pitkään hait tuota tyyliä, mistä inspiraatio?
NLA
Nobuyuki Fukumoto: "Mistä saat ajatukset tarinoihisi ja hahmoihisi, sekä perustuuko kukaan hahmoistasi (jollain tavalla) kehenkään lähipiiriisi tai tuttuusi?"

Momoi:"Mikä olisit halunnut olla jos sinusta ei olisi tullut julkkista?"
NLA
Vielä Fukumotolle: Mikä on lempi elokuva genresi? Onko sinulla jotain ehdotonta elokuva suosikkia?
Soiled
Fukumoto: Mihin Kaijin hahmo perustuu (Ei tarinalllisesti vaan luonteeltaan)? Onko hänelle RL-esikuvaa, vai kuvastaako hahmo Fukumoton omia ajatuksia tai nuoruuden elämää? Entarkoita, että Fukumoto olisi Kaiji, vaan onko Kaijissa Fukumotoa... hiukan vaikeaa.

Ja lisä kyssä: Millainen ajatusmaailma Fukumotolla itsellään on maailmasta ja ihmisistä. Paljonko siitä ajatusmaailmasta kulkeutuu mangaan?

[size=45]Aleksi.Somero@hotmail.com[/size]
Soiled
en vain osaa :/
Saunders
Fukumotolle: Olisiko mahdollista, että Kaiji uhkapelaisi joskus esimerkiksi piiloa/hippaa, Monopolia, tai vaikkapa kotosuomalaista Mölkkyä? :) Eli miten helppona/vaikeana hän näkisi perinteisen leikin tai lastenpelin muuttamisen jännittäväksi uhkapeliksi?
Kurki
Mölkyn muuttaminen hiennostattavaksi ja mitä jännittäväksi uhkapeliksi olisikin vaativa haaste, mutta samalla mielenkiintoinen.
Inui-chan
Fukumotolle:

1) Kuinka paljon itse pelaat nelinpeli mahjongia mangan piirtämisen ohella?

2) Millä säännöillä pidät mahjongin pelaamisesta/olet oppinut pelaamaan mahjongia?

3) Miten paljon mietit psykologiselta kannalta erinäisiä mahjong-käsiä aina Akagin kohdalla?

4) Piirtotyylisi on rujohko, yksinkertainen, mutta omaperäisen kiinnostavaa lukea. Pystyisitkö kuvittelemaan, että ottaisit suomalaisen assistentin?

Momoille:

1) Kaikista animeista, OVA-jaksoista, peleistä ja muista radio/TV esiintymisistä, mistä pidit eniten?

2) Voisitko imitoida meille Wynautia? :)

3) Wikipedia listaa lempiruoaksesti curryn makuisen udonin. Onko tämä totta?
lewelt
Mitä pidät suomesta?
(Momoille että Fukumotolle)
Soiled
Millaista oli olla tuomarina Kodanshan manga-kilpailussa tänä vuonna? Miten tuomarointi toimii siinä kilpailussa yleensäkin.
Joonas
Montako neitsyttä haluatte?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!