Coni johon voi tulla autolla

Kirjoittanut
Dystopia

Monasti conipaikkakunnalle tultua on tuntunut siltä että autoa ei saa mihinkään parkkiin. Ei varsinkaan conipaikan välittömään läheisyyteen, sillä tuleehan sinne tuhatziljoonaa ihmistä jokainen omalla autollaan ja parkkipaikkoja on 5. Kullalla kuorrutetut muistoni saattavat olla hitusen liioitellut, mutta jotain perää niissä luulisi olevan.

Voin kuitenkin iloksenne ilmoittaa että Desuconissa tälläistä ongelmaa ei pitäisi olla. Sibeliustalon vierellä on arviolta melkein parisataa parkkipaikkaa ja sen lisäksi tien toisella puolella on vielä hiekkakenttä jolle mahtuu vielä megalomaaninen määrä lisää ajoneuvoja. Desu on kuitenkin melko VIHREÄ coni, joten jos voit valita niin tule silti ennemmin junalla, bussilla, polkupyörällä, juosten, kävellen tai segwayllä tai muulla sähköajoneuvolla. Kimppakyyditkin voisivat olla kannustettavia.

Apokalyptinen desu-kun

Skenaario: Desu-kunilla ei ollut polkupyörää - maailma tuhoutui... tai sitten ei.

 

 

Kommentit

Pyry "GolDDranks" Kontio
Drasan lisähuomautus: Kannustamme kimppakyytejä siinäkin mielessä, että niiden kautta voi tutustua uusiin ihmisiinkin!

Jos on tarvetta kyydille, esimerkiksi näissä kommenteissa voi huudella kumppaneita!
Tane
Onkohan mahdollista tuoda auto parkkiin Sibeliustalolle, vaikka majotus olisikin muualla päin Lahtea? Kun majoituksen läheisyydessä ei ole ensimmäistäkään parkkipaikkaa ja vaihtoehtona on juna tai kimppakyyti (itse haluaisin tuota jälkimmäistä), mikäli parkkipaikka löytyy.
Tsubasa
Tottahan toki se on mahdollista. Sibeliustalon vieressä on varsin iso julkinen parkkipaikka, joka ei ainakaan viimeksi loppunut kesken.
randomcake
Ah, loistavaa, parkkipaikka! Kiitoskiitoskiitos! Onko se muuten maksullinen? Tiedän varautua, jos auto odottelee parkissa koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin, ettei tulisi ikäviä yllätyksiä.
Tsubasa
Ei, ihan ilmainen on.
randomapina
Hahha asun liipolassa kyyti linkulla :D
Flarona
Nyt täytyy kyllä sanoa, että Desu-kun on ihan ylettömän söpö tuossa! >u<
Täältä neljänsadan kilometrin päästä tullaan kimppakyydillä kuten viime vuonnakin. Silloin parkkipaikalla oli aika paljonkin tyhjää, mutta mitenköhän on tämän kerran laita, lippuja kun tuntuu menneen rutosti enemmän.
Suomörkö
Nyt olisi tarjolla täysin ilmainen la-su menopaluukyyti. Neljä tyhjää istuinta pakottaa minut surumielisesti ajattelemaan luontoäidin kirkkaita kyyneleitä. Reitti kulkee Porvoon ja Lahden välillä, jos siis asut tuppukylässä suunnilleen jossain näiden kahden välimaastossa, heitä s-postia osoitteeseen satoshisama@gmail.com. Olen kaksikymppinen mies ja pysyn hengissä nielemällä pienten lasten sieluja. Ei muuta.
Pertza
Hei! Minullakin olisi autossa tilaa 3-4 Tampereelta Desuconiin lauantaiaamuna lähtevälle. Reitiksi olen suunnitellut valtatietä 12 eli senkin varresta voisi nousta, jos ei Tampereelta ole lähdössä. Jos kimppakyyti kiinnostaa, niin voi pistää postia pertza[ät]gmail[piste]com.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!