DVD kultaa muistot

Kirjoittanut
maxx

Pitkä odotus on nyt ohi ja homma lopullisesti paketissa: Desucon 2010 DVD-boksi on vihdoinkin täällä!

Desubokseja <3

Alun perin suunnitelmissa oli saada boksi ulos jo heinäkuun aikana, mutta eihän se tietenkään ihan suunnitelmien mukaan mennyt. Ennätyslämpimän kesän ansiosta tuli vietettyä huomattavasti enemmän aikaa rannalla kuin editointikoneen äärellä, joten videohommat lykkääntyivät pitkälle elokuuhun. Sitten kun homma alkoi vihdoinkin olla paketissa ja videot valmiina tulkki karkasi kuukaudeksi Japaniin, joten jouduttiin vielä odottelemaan viimeisen kiekon viimeisen ohjelman tekstitystä. Mutta hyvää kannattaa odottaa!

Paketin kooksi kertyi lopulta 5 DVD:tä, eikä tässä ole edes kaikki ohjelma mitä conissa oli tarjolla. Ymmärrettävistä syistä työpajoista ei videomateriaalia ole, ja muutama ohjelmanpitäjä suvaitsi olla käyttämättä mikrofonia joten kyseisiä ohjelmia ei ilman ääniraitaa kehtaa julkaista. Lisäksi mm. cosplay-näytökset ja FFFight jouduttiin karsimaan niissä käytetyn tekijänoikeuslain alaisen musiikin takia. Jäljelle jäi siltikin liki 24 tuntia puheohjelmaa syväluotaavan asiantuntevasta ratkiriemukkaaseen läpänheittoon. Mukaan pääsivät myös kunniavieraiden, Haruko Momoin ja Nobuyuki Fukumoton, haastattelut. Erityisesti Fukumoton talkshow kannattaa katsoa - kyseessä on mangapiirtäjän ensimmäinen julkinen esiintyminen ulkomailla!

Bokseja on myynnissä tulevissa coneissa (Tsuki-, Desu-, Anime- ja mitä näitä nyt on) sekä Desuconin nettikaupassa. Hinta on 14,90€/kpl ja postikuluja 3,00€. DVD-myynnin tuotto käytetään lyhentämättömänä tulevien Desuconien järjestämiseen, joten ostamalla tämän kaunokaisen kotiisi tuet seuraavia coneja!

Toivottavasti tässä on nyt pysyvän perinteen alku, ja ensi vuonna nähdään jo kuuden DVD:n setti myynnissä. Ja mielellään vähän aikaisemmin kuin kolme kuukautta conin jälkeen, jos vain sää sallii. ;) Toivon myös kovasti että muutkin asiapitoiseen puheohjelmaan panostavat conit tallentaisivat ohjelmiaan ja laittaisivat niitä jakoon kansalle - esim. YouTube on hyväksi koettu.

 

--- päivitys 21.09.2010. Tajusin että ihmiset ehkä haluavat tietää mitä ovat ostamassa, joten ohessa boksin takakansi jossa on melko kattava listaus sisällöstä:

 

Boksin takakansi

Kommentit

Chibi Myy
Ei avajaisia? ;________;
Tsubasa
Avajaiset sisältyvät ekstroihin.
densetsu
Tänään tuli oma dvd boksi postin mukana. ^^ Ja eikun illalla katselemaan. :D
nukkelapsi
Jos sen FFFightin saisi DVD:llä... Mutta kaikkea ei voi saada ja tekijänoikeudet ovat hyvä syy jättää se pois.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!