Visual Gay esittää: Visual Questin anteeksipyynnöt

Kirjoittanut
niidel

Desucon on nyt ohi ja kerääntynyt univelka alkaa viimeinkin tasaantumaan. Olo on kuin uudelleen henkiin heräänneenä ja onkin hyvä aika katsoa taakse päin koettua conia.

Ensimmäisenä haluamme tuhannesti kiittää vielä kerran kaikkia, jotka osoittivat kiinnostusta Visual Questiä kohtaan. Teidän lukumääränne iski meitä leukaan kuin VR:n tavarajuna ja tyhmästi virnuillen me emme olleet uskoa silmiämme kun näimme jonon joka kerääntyi erään nimeltä mainitsemattoman Questin ympärille. Ette saata ehkä uskoa, mutta suunnitellessamme Visual Questia oletimme, etä parhaimmillaan meillä on varmaan noin 20 hajanaista osallistujaa. Osoittautui, että arviomme menivät positiivisella tavalla päin mäntyä.

Huhu kertoo, että Niigon tulee sanoista "niidel" ja "Dragon" - ja sillä on niidelin naamakin ;o

Tämän takia haluammekin ottaa tässä samalla myös pienen hetken ja pyytää nöyrimmin anteeksi sitä, että viimeinen eeppinen taistelu jäi heidän osaltaan vain jonottamiseksi. Tämä ei ollut missään nimessä tarkoituksemme ja tajusimme virheemme ikävä kyllä vasta taistelun aloitettua. Te olitte aivan liian hyviä. Me aliarvioimme jota kuinkin kaiken mitä vain aliarvioida voi.

Päätössanoiksi haluaisin vielä kumartaa kaikille teille, jotka olette antaneet palautetta Visual Questistä. Teidän antamanne informaatio on arvokasta kehittäessämme tulevia Questejä. Kaksi palautteiden päällimäistä asiaa voidaan kuitenkin jo tässä todeta. Me tulemme miettimään uudelleen questien vaikeusasteita ja tulevaisuudessa pyrimme olemaan hieman vähemmän kilttejä vaikeiden ratkaísuiden hetkinä.

Terveisin: Visual Gay

Kommentit

Roubin
Niiconin voimat kalpenivat sankarien lukumäärän edessä, ehkä muut maailmojen pahikset ottavat opikseen :D

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!