Talvi yllätti postikuutin

Kirjoittanut
maxx

Lumihanget yllättivät karvaisen postikuutin, ja siksi osa tilauksista on hieman myöhässä ;3; Tai no, toki asiaan saattaa liittyä myös tämä loppuvuoden kouluhommien suma, mutta ei se kuulosta läheskään yhtä söpöltä selitykseltä kuin korkeassa hangessa postilaukku selässä kahlaava pikkuhauva!

Ruuhka alkaa hellittää, ja loputkin systeemin syövereissä odottavat tilaukset pääsevät lähipäivinä postiin. Tämä muuten tarkoittaa sitä että lippuja on enää muutamia satoja jäljellä! Joten jos mielit päästä mukaan talven hauskimpaan animetapahtumaan niin suosittelen että naputtelet itsellesi (tai kaverillesi!) tuolta DesuKaupasta lipun lahjaksi :3

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!