Iltabileiden ohjelmaa

Kirjoittanut
Ota-kun

Uusi vuosi, uudet kujeet. Seuraava desuvuosi on lähtenyt jälleen käyntiin ja Desucon Frostbite odottaakin jo aivan nurkan takana!

Päätin muistuttaa kävijöitä tulevista iltabileistä, sillä ne ovat myös tällä kertaa erittäin olennainen osa tapahtumaa. En ajatellut jaaritella asiasta kyllästymiseen asti, mutta kerron pääpiirteissään mitä tuleman pitää.

Metsähallin sisustus tulee näyttämään tällä kertaa hieman erilaiselta, koska lava kasataan toiseen paikkaan. Lisäksi av-vastaavien ja Sibeliustalon valaistussuunnitelmat antavat varsin hienot puitteet luoda tunnelmaa talviseen ja pimeään ympäristöön.

Luvassa on erityisesti esityksiä, niin musiikin kuin tanssinkin muodossa, joten suosittelen ehdottomasti tulemaan paikalle. Jos et ole yksityiskohtiin vielä tutustunut, löydät kaiken täältä.

Ohjelmiston alkupuolella on luvassa uuden pirteän Jpop-tanssiryhmän Chotto!Chocolaten debyyttiesitys. Jäsenet ovat päättäneet kertoa itsestään ja he haluavat lähettää terveiset conikävijöille blogin kautta. C!C:n suloiset tytöt kirjoittavat seuraavaa:

"Aika kuluu nopeasti ja Desucon Frostbite lähestyy. Chotto!Chocolaten osalta tämä tarkoittaa että treenit lisääntyvät ja ompelukoneet rupeavat pärisemään vauhdilla! Onneksi rentouttavat juhlapyhät ovat takana niin nyt jaksaa sitten ruveta valmistautumaan conia varten.

Chotto!Chocolaten nettisivut aukeavatkin nyt vuoden 2012 alettua ja toivomme kaikille hyvää alkanutta vuotta! Tässä meiltä vielä videotervehdys Frostbiten saralta."Chotto!Chocolate


Kotisivut: http://www.chottochocolate.com/

Twitter: http://www.twitter.com/ChottoC

 

Pirteän tyttöryhmän jälkeen DJ-vieraat astuvat lavalle viihdyttämään. Musiikin genre vaihtelee aina popista electroon ja trancesta hardcoreen, japanilaista vivahdetta unohtamatta. Vieraiden tuotantoa voi käydä kuuntelemassa heidän omilla kotisivuillaan, jotka löydät iltisvälilehdestä artistin nimeä klikkaamalla.

Toivon näkeväni teidät kaikki lauantai-iltana hyvällä meiningillä. Tsemppiä vielä cosplay-asujen viimeistelyyn ja muuhun valmisteluun, conissa törmätään!

Kommentit

ShinQ
Voi elämä, noi siis ei edes laula? Jännää.
desuserkku
Maaaaah äläs nyt, kauhian söpöjä :333

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!