Fiilismittari 1000%!

Kirjoittanut
Ana

Desuconiin on aikaa enää 25 päivää! En tiedä teistä, mutta pääjärjestäjässä tällainen aiheuttaa aivan älytöntä fiilismittarointia, ja conia ei malttaisi odottaa, ei sitten millään. Toisin sanoen tunnelma on jo nyt ihan katossa. 

Miten niin huonoa läppää?

Tähän tyyliin!

Vaikka allekirjoittaneesta lähestyvä coni on maailman paras juttu, saattaa se osaa taas ahdistaa. Monella cosplayaajalla on jälleen edessä valinta: nukkuako yöt hyvin vai tehdäkö puku kunnolla valmiiksi. Moni taidekujalainen viimeistelee vauhdilla töitään, että ne ehtivät ajoissa painosta coniin myytäväksi. Samoin myyjät ovat viime viikkoina tilailleet melkoisesti tavaraa, että conin myyntisalissa riittäisi tuotteita kaupattavaksi. Monella tuntuu olevan kiire, ja syy tähän on lähestyvä Desucon. Jengi aina kävijöistä coninjärjestäjiin jaksaa kuitenkin painaa tarvittaessa pitkääkin päivää, sillä lopputulos on ehdottomasti sen arvoinen.

Yhdellä henkilöllä Desucon-organisaatiossa ei kuitenkaan ole enää kiire: taittajallamme Lauri 'eQualizer' Kososella. Desuconin ohjelmalehti on nimittäin valmis ja lähtenyt painoon! Lopullista tuotosta ihan fyysisenä kappaleena pääsemme hypistelemään conissa, mutta omaa conifiilistään voi kohottaa myös ennakkoon. Ohjelmalehden voi jo nyt ladata itselleen pdf:nä täältä!

Taittajaa voisi syyttää myös kaksinaamaisuudesta!

Ei se eku kyllä vieläkään hymyile, vaikka lehti on jo tehty ;_;

Tarkkaavainen lukija voi löytää ohjelmalehdestä mm. tämän blogauksen otsikon, sekä paljon muuta infoa kesäkuun toisen viikonlopun koettelemuksista! Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää Desuconin täysin uuteen perjantaiohjelmaan. Luvassa on mahtavat määrät puheohjelmaa, suomalaisten sarjakuvataiteilijoiden antologian julkaisua ja kunniavieraamme Noriaki Sugiyaman haastattelushow. Erityisesti kunniavierasohjelmaan kannattaakin kiinnittää huomiota, sillä Sugiyamaa näkee pääsalissa vain perjantaina. Lauantaiaamun nimmarisession jälkeen kiireisen miehen on nimittäin palattava jo Japaniin.

2-iltaisessa Desuconissa ei nähdä valitettavasti kaksia iltabileitä, sillä Frostbiten kaltaiset Sibeliustalo-bileet eivät valoisassa kesäillassa toimi aivan samalla tavoin. Perjantaina iltaa voi kuitenkin viettää Sibeliustalon vieressä olevilla ravintolalaivoilla, ja erityisesti ravintola Teerenrannan terassilta voi löytää desujengiä (tosin varoituksen sana: Desucon on päihteetön tapahtuma, joten hulamassa ei takaisin ole asiaa). Jos terassilla notkuminen taas ei iän tai mielenkiinnon puutteen vuoksi ole vaihtoehto, on conissa ohjelmaa tarjolla puoli kahteen aamuyöstä, eikä ilta tähänkään vielä pääty: Desuconin yössä on loistava tilaisuus tutustua paremmin nykyisiin kavereihin sekä löytää uusia tuttavuuksia! Myös talon kahvila palvelee conikansaa ympäri vuorokauden. 

Pääjärjestäjänä itse odotan conilta eniten toisen kunniavieraamme Aki Hatan lauantai-iltaista keikkaa. Viimevuotinen Koohei Tanakan animejazzkonsertti sai kaipaamaan lisää, ja kun bändi koostuu vielä osalti samoista soittajista, niin eihän tästä käy kieltäytyminen. Lippu keikalle on siis minunkin hankittava! Suosittelen vahvasti muillekin.

Coni on jo tosi lähellä, mutta se ei riitä. Tahdon sinne heti!

Kommentit

Tuomas
Todellakin tunnelma katossa! :D
Nää tulee kyllä olemaan elämäni pisimmät 25 päivää ;-;
Tapani
DIABLO 3!!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!