Luukku 1: AMVitä

Kirjoittanut
Sawnah

Heipä hei ja hyvää joulukuun alkua toivottaa uusi AMV-vastaava! Desuconin joulukalenterin ensimmäisen luukun takaa löytyy vuoden 2012 parhaat AMVt ja vähän infoa Frostbiten AMV-kisasta. Ilmoittautuminen kisaan on nyt alkanut ja videoita saa lähettää meille 1.2.2013 asti!

Suurin ja merkittävin tehty muutos tulevaan AMV kisaan on voittajien valintasysteemi. Aiempien Desuconien AMV-kisoissa kilpailijat itse ovat äänestäneet joukostaan parhaan videon. Itse olen heti ensimmäisestä vuodesta ollut sitä mieltä, että systeemi ei toimi reilusti, ja nyt olen vihdoin (mwhahaha) päässyt asiaan vaikuttamaan. Eli tällä kertaa kisassa toimii kolme puolueetonta tuomaria. Tuomarit suorittavat kisassa ensin esikarsinnan ja valitsevat sitten jokaiseen kategoriaan yhden voittajan. Jokaisesta kategoriasta valitaan myös kaksi kunniamaininnan ansaitsevaa videota.

Vanhat kategoriat ovat palanneet takaisin, ja useimmat säännöt ovat täysin samat kuin aina ennenkin.Ne kannattaa toki lukaista uudelleen läpi ennen kuin alkaa videota väsäämään. Ei muuta kun editoimaan!

Onnea kisaan! Ilmoittautua voit täällä.

Sitten eteenpäin. Keräsin tässä viikon parin sisällä 11 omasta mielestäni loistavaa AMVta. Yritin kerätä yhden AMVn vuoden jokaiselle kuukaudelle (sen perusteella milloin ne on tehty/julkaistu), jossa en aivan täysin onnistunut mutta jotenkuten. Idea oli loistava! :D Koska videot ovat erilaisia keskenään, niitä ei oikeen voi yhteen sitoa. Minulle videoissa tärkeintä on aina ollut rytmisynkka ja videon laatu ja mahdollinen videon tarina, ja sen kyllä enimmäkseen näistä omista valinnoistani huomaa. Pidemmittä puheitta lähdetään liikkeelle.

Tammikuu 2012 – xDreww ’Always Looking Back’

Helmikuu 2012 – Kyros ‘Unrequited Love’

Maaliskuu 2012 – GuntherAMVs ’Disco 4.0’
 

 

Huhtikuu 2012 – OkamiRvS ’TIME EQUALIZING’

Toukokuu 2012 – cheeseharry ’Intoxicated’
  

 

Kesäkuu 2012 – xsmatthijsse ‘Alive’

Heinäkuu 2012 – xDreww ’Without You’
 

Elokuu 2012 – bibatzu ‘Magic Trick’

 


Syyskuu 2012 – OkamiRvS ’Angel’s Music’

 

Lokakuu 2012 – SNOFamv, Chiiisus, xDreww, TritioAFB, Starsyy, Mally, Cecco, Mkid, RiceAMV, Kimberly, Centurione, hehaime & Pockying ’Good Time’ MEP
 
 

Marraskuu 2012 – Qyll ‘Animegraphy 2012’

 

Kommentit

Raura
Ehdotan vain, että ilmoituslinkki löytyisi myös varsinaiselta AMV-kisan sääntösivulta, ettei sitä tarvitsisi näin blogista lähteä metsästämään :3
Hellu
myös vahvistus- sähköposti jonk a sain ilmoittautumisen jälkeen sanoi että viimeine ilmoittautumis pv on 1.5... päivittämiset myöhässä vai mikä on?
Henu
Kun tuolla lukee tuolla ilmoittautumislomakkeessa "Vakuutan, että olen pyytänyt luvan kaiken tekijänoikeuksien suojaaman materiaalin käyttöön oikeuksien omistajalta." niin tarkoittaako tämä mitä? Tämä nimittäin on ensimmäinen kerta kun olen suunnitellut osallistumista moiseen kisaan joten ei ole mitään aikaisempaa kokemusta?
Ella
Moi, kysyisin vain että miten tarkkoja olette tämän suhteen:
"Videossa ei saa olla asiaankuulumattomia tekstityksiä, joilla ei ole merkitystä itse videon kannalta (esim. animen itsensä tekstityksiä)"
En nimittäin vain millään löytänyt tekstityksetöntä versiota siitä animesta, josta haluaisin amv:ni tehdä. Onko niin, että nyt jos lähetän videoni, niin hylkäätte sen samantien? :/

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!