Itsenäisyyspäivän luukku: Kehitysideakilpailu

Kirjoittanut
Japsu

Itsenäisyyspäivän 6.12. luukusta paljastuu…

Yli 9000

Kehitysideakilpailu!

Desuconin tärkeimpiä tavoitteita ovat alusta asti olleet Suomen animetapahtumien kehittäminen ja sellaisen tapahtumakokemuksen tarjoaminen kävijöille, jota Suomessa ei ole aikaisemmin koettu. Siksi julistamme itsenäisyyspäivän kunniaksi kehitysideakilpailun:

Kerro meille, miten haluaisit parantaa Desuconia tai sen sisartapahtumia. Parannusehdotukset voivat liittyä ihan mihin vain, mikä on meidän järjestäjäin vallassa: tilankäyttöön, tekniikkaan, ohjelmaan, työvoiman oloihin, järjestelyihin… Toteutamme parhaat kehitysideat, ja parhaista parhaat palkitsemme upeilla Desutuotteilla!

Kilpailuun voi osallistua perjantaihin 20.12. asti tämän luukun kommenteissa, Facebookissa, Twitterissä hashtagilla #desuidea sekä sähköpostilla osoitteeseen tiedotus@desucon.fi (otsikkoon sana Kehitysideakilpailu).

PS. Huomisen lauantain 7.12. luukku julkaistaan hieman tavanomaista myöhemmin – älkää ihmetelkö pientä viivettä!

Kommentit

Eveliina Vanhatalo
Olisi kiva, jos conissa olisi cosplaykisa ammattilaisten lisäksi myös amatööreille. Myös oppitunti cosplay aseiden, -kilpien ja -haarniskojen teosta olisi kiva ^^

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!