Luukku 9: Tervetuloa suoraan lähetykseen!

Kirjoittanut
Isperia

Toisin kuin otsikosta voisi päätellä, tämä blogaus ei kerro ConTV:stä, vaikka iki-ihana ConTV tulee myös Frostbitessä ilahduttamaan niitä, jotka pääsevät paikalle vain teknologian ihmeiden kautta välillisesti. Desuconin taltioinnin, Sibeliustalon ja ConTV:n tekniikkakuutit ovat kuitenkin kokoontuneet yhteen pohtimaan, miten conikokemusta voitaisiin entisestään parantaa. Frostbitessä nämä ideat nähdään totena!

Palaveri 5/5

Onko lempiaiheestasi luento Frostbitessä? Pettääkö fysiikka sen verran, että joudut käymään kuitenkin syömässä ensin, koska kaikki ohjelma on hyvää ja jostain on priorisoitava? Kun palaat jonoon, näyttääkö se tältä?

Mira Strengell 2013

© Mira Strengell 2013

Eihän tuonne luennolle pääse enää ilman supervoimia! Kuuseen johtava käytävä on tukossa molempiin suuntiin, epätoivo vie voimat jaloistasi ja tunnet kuinka toivottomuuden tumma aalto hyökyy ylitsesi. Mitään ei ole enää tehtävissä - ystäväsi ovat jossain kaukana edessäsi, lähellä ovea, ja kunhan olet raivannut tiesi ovelle asti tulee luentosali jo olemaan täynnä. Sisään ei pääse, ja vaikka pääsisikin, et tulisi löytämään paikkaa salista. Mutta sitten kuulet päässäsi tekniikkakuutin iloisen äänen: "Pelko pois, armas ystävä, ratkaisu ongelmaasi on jo olemassa!" Tekniikkakuutti on nimittäin ollut ovelampi kuin koskaan ja aikoo lähettää ohjelmia suorana saleista Susilavalle!

Olisitko halunnut olla luennolla, mutta myöhästyit alkuryntäyksestä ja sali on täynnä! Ei hätää, sillä yhdeksännessä luukussa meillä on ilo paljastaa, että...

Luentopätevyyttä

© Katariina Ihalainen 2013

Suosituimmat ohjelmanumerot näytetään samanaikaisesti Metsähallin DesuScreenillä!

Onko pääsali täydempi kuin koskaan? Cossikisa alkaa aivan juuri, ja unohdit hakea paikkalipun heti aamusta. Nyt niitä ei enää saa. Onko mitään tehtävissä? ;_; Tekniikkakuutti kuulee tuskasi, ja lähettää kuvaa myös cossikisoista!

Cossikuvaa

© Konsta Väänänen 2013

Koska Metsähallissa ja Susilavalla sattuu ja tapahtuu, ei tekniikkakuutti toki pysty tai edes tahdo lähettää kaikkia ohjelmia Susilavalle. Tarkoituksena on kuitenkin helpottaa painetta sekä ohjelma- että pääsalissa. Tämä ei tietenkään tarkoita, ettei taltiointi yhä toimittaisi ohjelmia parhaansa mukaan myös nettiin tuleville sukupolville, mutta toivottavasti mahdollistaa yhä useammalle mahdollisuuden nähdä haluamansa ohjelmat heti tuoreeltaan.

Kommentit

Topias
Onko Susilavan eteen tulossa istumapaikkoja, joilta siihen lähetettäviä ohjelmia voi seurata?
Ana
Hei!

Pahoitteluni pitkästä vastausajasta. Syynä on lähinnä se että tuota ei oltu ajateltukaan, mutta toteuttaa tämän voisi ehdottomasti. Kiitoksia mainiosta vinkistä!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!