Luukku 12: Conien välisestä ystävyydestä

Kirjoittanut
Reggy

Heippa vaan kaikille!

Tällä kertaa joulukalenterin luukussa huutelee graafikko Reggy. Olen tehnyt Desun kanssa jonkinlaista puuhaa jo vuosikausia, ja varsinaisena vastaavana olen remmissä ollut vuodesta 2011 lähtien. Kun on saanut seurata Desuconin kasvua alusta lähtien, kokee itsensä lähes Aidoksi Desulaiseksi™, ainakin terveellä tasolla. Mutta Desuconin kanssa työskentely ei ole mitenkään poissulkeva asia, vaan minä ja moni vastaavista tekee vastaavuus- tai avustajahommia myös muiden tapahtumien listoilla. Itse edustan Desuconin lisäksi tiedottajan roolissa upouutta tammikuussa järjestettävää Yukiconia, joka onnistui myymään itsensä loppuun jo ennakkoon.

Koska Suomessa conipiirit ovat jokseenkin pienet, on ensisijaisen tärkeää säilyttää yhteistyö tapahtumien välillä ja uskaltaa pyytää isommilta pojilta apua ja neuvontaa aina tarpeen mukaan. Varsinkin ensimmäistä tapahtumaa järjestettäessä yhteistyö on lähes välttämätöntä, sillä vuosia tapahtumanjärjestämisessä työskennelleet tietävät kokemuksen syvällä rintaäänellä pitkän listan asioita, joita pitää ottaa huomioon ja millä tavoin. Esimerkiksi Yukicon on saanut uskomattoman paljon apua muilta tapahtumilta, ja voin organisaattoriryhmän puolesta sanoa, että emme voisi olla kiitollisempia saamastamme ohjauksesta ja avustuksesta! 

Näin joulun alla on siis hyvä muistuttaa, että vaikka tapahtumat tavallaan kilpailevatkin kävijöistään, teemme kuitenkin kaikki vapaaehtoistyötä, jotta kävijöillemme saadaan järjestettyä loistava conikokemus. Tapahtumanjärjestäminen ei aina ole helppoa eikä hauskaa, mutta työtä voi helpottaa ja tehdä siitä huikean mukavaa puhaltamalla yhteen hiileen! Me kaikki teemme työtä edistääksemme animeharrastusta Suomessa, joten hauskinta on tehdä sitä yhdessä.

Toivotan siis näin Yukiconin puolesta hyvää joulua kaikille!

 Yuki-kun ja Frosti-chan

Kommentit

Nekasrof
Tästä luukusta pidin ja paljon :3
Myy
Niin söpö kuva! Yuki ja Frosti on nyt mun OTP

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!