Luukku 24: Kappei Yamaguchi

Kirjoittanut
Ana

Hyvää joulua!

Desucon Frostbiten toisena kunniavieraana nähdään helmikuussa ääninäyttelijä Kappei Yamaguchi!

Kappein tunnetuimpia rooleja

Hahmoja joka lähtöön!

Yamaguchilla on takana päärooleja niin monesta ja niin erilaisista sarjoista että lähes jokaisen animeharrastajan voisi olettaa törmänneen näistä ainakin johonkin. Olemme vastaavapuolella hykerrelleet erityisesti sille että miehen roolikirjosta löytyy melkeinpä jokaiselle jotakin, unohtamatta mielenkiintoisia pieniä rooleja noiden suurempien ohessa.

Tutustuthan Kappeihin tarkemmin henkilösivultamme!

Yamaguchi Kappei

The man himself

Nyt kun molemmat kunniavieraamme ovat ulkona, pääsemme lähipäivinä kertomaan tarkemmin kunniavierasohjelman sisällöstä ja aikatauluista. Omia ajatuksia ja kysymyksiä kunniavieraille voi sensijaan esittää jo nyt, vaikkapa allaolevissa kommenteissa. Muutamia seikkoja on vielä neuvottelujen alla, mutta näillä näkymin lopputuloksen pitäisi miellyttää kävijöitämme melkoisesti! Seuraathan tiedotustamme siis jatkossakin.

Desucon hiljenee joulukalenterin päättymisen myötä joulunviettoon, mutta palaamme jälleen linjoille lähipäivinä! Tällä välin suosittelemme hankkimaan lipun Frostbiteen, jos ei vielä tullut hommattua. Ostospuuhat käyvät kätevästi Desukauppamme kautta! Kaupan sivulta löytyy uutuutena myös automaattisesti päivittyvä tieto lipputilanteesta.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!