Luukku 11: Varaa tilaa itsellesi ja ystävillesi

Kirjoittanut
Hoothoot

Talvisaikaan Desucon Frostbitessä on vain rajoitetusti tilaa hengailuun. Ylimääräinen narikka vie osan kesällä vapaana olleesta tilasta ja oman osansa kaappaa myös Susilava: tanssiesitysten, iltabileiden ja muun aktiivisen toiminnan areena (jos sinulla on ohjelmaideoita Susilavalle, niistä kannattaa laittaa mailia minulle osoitteeseen ohjelma@desucon.fi). Koska Metsähallissa on harvoin tilaa suuremman porukan ajanviettoon, on Desucon Frotbitessä tänäkin vuonna mahdollista järjestää miittejä ravintola Lastun VIP-parvella.

Miitti :3VIP-parvelle mahtuu korkeintaan noin 30 miittiläistä. Parvelta löytyy istuinryhmiä, jotka on valitettavasti ainakin osittain kiinnitetty lattiaan. Tilassa ei siis voi järjestää aktiivisia leikkejä tai muuta ohjelmaa. Kulku VIP-parvelle kulkee ravintola Lastun läpi, joten miittitiloihin on kuljettava rauhallisesti eikä juoksemista suvaita. Koska miittitila on samassa tilassa ravintolan kanssa, toivotaan kaikilta miittiä varaavilta sitoutumista hillittyihin äänenvoimakkuuksiin ja hyvään käytökseen. Parvi on pidettävä siistinä ja miitin aiheuttamat roskat on heitettävä roskakoriin.

Parvi

Perjantain vapaat miittiajat

18:00-19:30 Varattu

19:30-21:00 Varattu

21:00-22:30 Varattu

Lauantain vapaat miittiajat

10:00-12:00 Varattu

14:00-16:00  Varattu

16:00-17:30 Varattu

17:30-19:00 Varattu

Sunnuntain vapaat miittiajat

11:30-13:00

13:00-14:30

14:30-16:00

Virallisten aikojen ulkopuolelta on mahdollista varata miittitilaa, mutta näistä sovitaan aina erikseen. Kaksi vierekkäistä miittiaikaa on mahdollista yhdistää, jos kumpaankaan ei ole aiempia toiveita.

Kaikki miittiajat varataan "aikainen miitinvaraaja tilan nappaa" -periaatteella. Miittiaikatoiveita saattaa tulla paljon, joten kannattaa laittaa vastausmailiin ensisijainen aikatoive ja toissijainen aikatoive. Kaikki toiveet pyritään toteuttamaan. Miittivaraus suljetaan 1.2.2013 tai kunnes kaikki ajat on varattu. Miittiajat varataan osoitteesta Hoothoot@desucon.fi

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!