Luukku 18: Cosplaytuomarointia

Kirjoittanut
Edeae

Luukussa 18

tarjoutuu mahdollisuus päästä cosplaykisatuomariksi!

Jälleen kerran Desucon Frostbite tarjoaa uusille cosplaykisatuomareille mahdollisuuden päästä katsomaan maailmaa tuomaripöydän takaa! Tällä kertaa hakusessa on tuomareita lauantaina järjestettävään Hall Cosplay -kisaan.

hall13

Hallcosplaykisaajia viime Frostissa.

Koska uusia tuomareita on haettu ja hyödynnetty jo useamman desutapahtuman ajan ja uutta verta tuomarikatraaseen on hiljalleen saatu, ei haku tällä kertaa rajoitu vain ensimmäistä kertaa tuomaroiviin. Jos siis olet jo joskus tuomaroinut ja nyt homma houkuttaisi uudestaan, ei muuta kuin hakemista sisään. Tavoitteena olisi koota kasaan monipuolinen tuomaristo sekä uusista että vanhoista tuomareista.

Jos tuomarointi siis yhtään kiinnostaa, niin laitappa vapaamuotoista hakemusta minulle osoitteeseen cosplay@desucon.fi Kerro sähköpostissa itsestäsi, cosplayhistoriastasi ja linkitä vaikka cosplay.com -profiilisi, blogisi, deviantart -tilisi tms muu sivusto, jolta voin käydä stalkkaamassa katsomassa pukujasi. Kerro myös miksi juuri sinut kannattaa valita tuomariksi, millainen mielestäsi hyvä cosplaytuomari on ja mitä uutta voisit ehkä tuoda Suomen cosplaytuomareiden joukkoon.

Hakuaikaa on tämän vuoden loppuun saakka, eli lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.12.2013.

Ja muistutan edelleen, että sunnuntaiseen cosplayesityskisaan on paikkoja vielä jäljellä. Lue tarkemmin kisasta ja sen säännöistä täällä  ja täällä. Ilmoittaudu viimeistään jouluaattona!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!