Kaksi kuukautta coniin!

Kirjoittanut
Hoothoot

Kahden kuukauden päästä tähän aikaan kuudes Desucon on juuri alkanut ja ensimmäiset ohjelmat ovat käynnistymässä. Edellisessä blogipostauksessani lupasin, että ohjelmajulkaisuja tulisi vielä yksi, ohjelmanpitäjien aktiivisuuden vuoksi ohjelmakartta täyttyi niin vinhaa vauhtia, että erillisille ohjelmajulkaisuille ei ole enää tarvetta. Olkaa hyvä, kesän Desuconin 

OHJELMAKARTTA

Nyt julkaistava ohjelmakartta ei kuitenkaan ole täydellinen, vaan siitä puuttuu esimerkiksi kokonaan kunniavierasohjelma (kesän Desuconin kunniavierasjulkaisu on tapahtumassa hyvin pian!) ja muutoksia ohjelmien järjestykseen saattaa tulla ja muutamia ohjelmia lisätään vielä kevään aikana. Työpajojen ja keskustelupiirien ilmoittautumiset avataan muutaman viikon kuluttua.

PS. Nyt kun ohjelmakartta on julkaistu, voitaneen myös paljastaa, että lipunmyynti ennakko-osto-oikeudellisille alkaa perjantaina 11.4. klo 18 ja kaikille muillekin perjantaina 18.4. klo 18! Viikonloppulipun hinta on 29 euroa.

 

 

 

 

Kommentit

Saejima
Perjantai 18.4 klo. 18.00 odotellen...
resh
Onko tänäkin vuonna k-18 iltabileet conipaikan ulkopuolella vai onko bileitä ollenkaan tällä kertaa?
Antti "Ana" Myyrä
Hei resh,

Tänäkin vuonna on K-18-iltabileet, ja vieläpä uudessa paikassa! Tiedotamme lisää niin sijainnista kuin ohjelmastakin lähiaikoina.
DarkKnightOmega
kellä on ennakko-osto-oikeus?
Antti "Ana" Myyrä
Ennakkoon osto-oikeutettuja ovat tämän vuoden Frostbitessa sellaisiksi rekisteröityneet. Heitä on nelisensataa, joten lippuja riittää varsinaiseen myyntiin vielä noin 2500 kappaletta.
keijumestari
Onko rajoitusta sille, kuinka monta lippua yksittäinen henkilö pystyy varaamaan/ostamaan kerralla?
Antti "Ana" Myyrä
Ennakko-ostossa raja on tiukasti 1 lippu/varaaja. Varsinaisen lipunmyynnin suhteen tästä ei ole vielä päätöksiä, mutta raja lienee tavalliseen tapaan 3-4 lippua.
Marco
Outo hinta-ero O_o. traconin viikonloppu on n.18€ ja animeconin n.15€...

Mutta, perjantaita odotellen.... ;D
Cuteness
Odottelen tuota päivää...
Ja Desuconia! ^w^
Anonyymi
tää on niin retu kysymys mutta mistä hankitaan pajaliput?
askartelija
Ihanaa, kun desucon on taas näin lähellä! :)
Mukavaa piristystä kesälomaan ^-^
Anonyymi
Tuleeko liput oikeasti myyntiin pitkäperjantaina? Monet muutkin varmaan sillon muualla, vähän jäisi harmittamaan jos vain sen takia lippua ei saisi
Anonyymi
Ihanaaaaa! Eka Desucon, jota olen odottanut kohta vuoden.. Ja lippuja aletaan myymään huomenna! En jaksaisi odottaaaaa.... ^-^
Murmeli
K-16 ohjelmissa, täytyykö olla jo 16 vuotta täyttänyt, vai voiko olla samana vuonna täyttävä?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!