Eureka Sevenin ohjaaja Desuconin kunniavieraaksi!

Kirjoittanut
Kira

Mitä Animecon edellä sitä Desucon perässä!

Tulevassa Desuconissa on luvassa jännää animen tuotantopuolesta kiinnostuneille, sillä kesän Desuconin kunniavieraaksi saapuu animetuotannon parissa työskentelevä Tomoki Kyooda!

Kyooda on keskittynyt erityisesti animesarjojen ohjaamiseen sekä kuvakäsikirjoitusten tekemiseen. Hän on ohjannut useita Eureka Seven - mechatuoteperheen tuotoksia ja piirtänyt kuvakäsikirjoituksia muun muassa sellaisiin animetuotoksiin kuin Ouran High School Host Club, Fullmetal Alchemist sekä Darker than Black. Hän on myös toiminut lukuisten animesarjojen yksittäisten jaksojen ohjaajana. Lisätietoa voit lukea esittelysivultamme!

Renton ja Eureka

Kuluvasta conivuodesta on tulossa vierastarjonnan puolesta ihastuttavan monipuolinen: helmikuun Desucon Frostbitessä vieraili ääninäyttelijöitä kaksin kappalein, kesäkuun Desuconissa kuullaan animetuotannosta ja heinäkuun Animecon XI-tapahtumassa taas pureudutaan arvostetun mangapiirtäjän uraan. Siispä valoisin mielin kohti edessä siintävää kesää!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!