Taidekujalaisia! 2. erä

Kirjoittanut
Suiggari

Moi!

Desucon lähestyy vääjäämättä, joten on aika esitellä taidekujalaisiamme! Tavallisesta poiketen julkaisemme ennen kujakarttaa näytetöillä varustettuja esittelyjä kahdessa osassa. Tämä on toinen osa kujalaisten esittelyistä, ensimmäisiin esiteltyihin kujalaisiin voit tutustua täältä. Tutustukaa rauhassa kujalaisiimme! 

Haluatko tietää minä päivänä ja millä paikalla kukin myy? 

KUJAKARTTA ON JULKAISTU!

 

Shinon

Shinon

ShadeofShinon.deviantart.com

Olen innokas taiteiden harrastaja ja monipuolinen tekijä. Netissä minut tunnetaan parhaiten nimellä 'Shinon'. Tuotteistani löytyy tasapainoisesti sekä digitaalista että perinteistä taidetta, fanarttia sekä originaalia, uutta sekä vanhaa ja ajankohtaista sekä klassikoita mm. eri kokoisten printtien, kirjanmerkkien ja postikorttien muodossa. Erityisesti Pokemonin, fantasian sekä yleisesti taiteen ystävät löytävät varmasti etsimänsä pöydästäni. Ja jos ei muuta, niin ainakin pöydän takaa löytyy myös hyvää juttuseuraa.

 

 

Huopa

huopanen.tumblr.com

Myyn pöydälläni kaikenlaista kangaskasseista korvakoruihin ja tarroihin pienestä tilpehööristä pitäville.

 

Mememies

www.facebook.com/meemimies

Videopeli- ja populaarikulttuurivivahteisia koruja, avaimenperiä ja muuta sälää. Tule katsomaan!

 

Jaana "Snizok" Virronen

http://snizok.deviantart.com/

Tulet löytämään pöydältäni rakkaudella tehtyjä pikkukäsitöitä ja erinäisiä fanitöitä, johon kuuluu muun muassa Sherlock BBC, Star Trek sekä Tolkienin maailman kauneus. Monet töistäni ovat persoonallisia eivätkä ole toistensa kopioita, mutta perinteisiä printtejä löytyy myös moneen makuun.

 

Paperiapina

paperiapina.deviantart.com
papermonkeyism.tumblr.com

Pääasiallisena myyntiartikkelinani on omakustannesarjakuvani, Wurr, joka on Desuissakin jo vanha tuttu. Lisäksi mukanani myös printtejä, kortteja sekä magneetteja. Aiheet liikuskelevat mutanttihurtista Pokémoneihin sekä dinosauruksiin.

 

Pihlajatar ja Haltijakäpälä

Pihlajatar

Myyntituotteisiini kuuluu magneetteja, pinssejä, kirjanmerkkejä ja tarroja. Pikkusievää ja supersuloista juuri Sinulle, joka kaipaat söpöysannostusta elämääsi hellyyttävien eläinten tai hauskan fanitaiteen muodossa!

 

 

Haltijakäpälä

http://haltijakapala.blogspot.fi/
http://haltijakapala.tumblr.com/


Tuotevalikoimaani kuuluu printtejä, kirjanmerkkejä ja tarroja. Haluan taiteellani miellyttää olentoja, jotka arvostavat huolella tehtyä originaalitaidetta, fantasiallisia aiheita ja traditionaalisia metodeja sekä tietysti eroguroa ja gorea.

 

 

Impopentti

http://impopentti.deviantart.com/
http://impopentti.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/napsusontsa

Pöydästä löytyy ainakin anime- ja pelipainotteisia (esim. Shingeki no Kyojin, Madoka Magica, Dramatical Murder) printtejä ja tarroja, käsin ja tietokoneella piirrettynä. Myös sketch commissionit ovat mahdollisia.

 

 

 

 

Team Takontti

Team Takontti on entisen Oriveden opiston vuoden 2011-2012 sarjakuvalinjalaisten muodostama ryhmä. Ryhmäämme kuuluvat: Seiga, Akkaleena, Kalapenaali, Iineankka, Koskimangusti, Suhjus ja Ichita-san.

Työstämme yhdessä niin originaali kuin fanarttia, sarjakuvia, , tarroja ja muuta mukavaa. Otamme vastaan myös commissioneita!


 

 

Lelkola Design

Lelkola Design valmistaa monikäyttöisiä kangaskasseja kierrätysmateriaaleista. Hyväkuntoiset pöytäliinat, pussilakanat ja verhot saavat uuden elämän käytännöllisinä ja kauniina tavarankantokapistuksina. Desuconia varten ommellussa valikoimassa tulee olemaan vanhoja suosikkeja sekä uutukaisia kuoseja kesälle 2014.

Käy tsekkaamassa Lelkola Designin Facebook-sivu osoitteessa facebook.com/lelkola! Nähdään conissa :)

 

  

 

 

Miu Narsissi

http://narcissusnarsissi.blogspot.fi/
http://migustus.deviantart.com/

Teen tuotteita kaikille romanttiikkaa rakastaville hassuille otuksille. Tuoteitani on helppo yhdistää niin runsaampiin lolita- ja gyarutyyleihin kuin jokapäiväiseen romanttiseen pukeutumiseen! Mielestäni kaiken kokoisilla ja näköisillä otuksilla sukupuolestaan riippumatta on oikeus saada elämäänsä hieman sievyyttä!

 

 

 

 

Tiia "Tikaka" Veijola

Pöydältäni löytyy sarjakuvia, printtejä ja kaikenlaista pientä kivaa monsteritytöistä ja -pojista!
Lisää löytyy osoitteesta: http://notrollhere.com ja myymäni sarjakuva on luettavissa osoitteessa: http://bordercontrol.smackjeeves.com

 

 

Assi Toiviainen

assilikesbowties.tumblr.com

Printtejä, pinssejä, tarroja yms. pientä fanikamaa. Fandomeina Supernatural, Sherloc, Attack on Titan, Hobitti, LoTR, Hannibal, Free! Iwatobi Swim Club ja Marvel.

 

 

 

Tuulia "Mind of Wind" Koskinen

http://mind-of-wind.deviantart.com/

Printtejä, tuhrusteluja, kaikkea mahdollista sälää takaraivoni ajatuksista.

 

 

Late ja Saara "Kurre" Paasikivi

Late

Myyn printtejä ja muuta kivaa. Pääasiassa DC, Transformers ja Sengoku
Basara-fanarttia, mutta muistakin sarjoista saattaa jotain löytyä.

 

 

 

Saara 'Kurre' Paasikivi


Myytävänä olisi lähinnä fanitaidetta, mm. Attack on Titan, Star Trek ja DC.
Lisäksi otan vastaan nopeita sketch commissioneja.

 

 

 

Onsvaltti

http://hikenoace.deviantart.com/

Pöydältäni tulet löytämään sarjakuvia, pieniä maagisia pullokoruja ja käsintehtyjä taikasauvoja, hamahelmistä tehtyjä magneetteja (aiheina mm. Pokemon, Zelda, Super Mario) plus jotain mitä viime hetkellä saatan mukaan keksiä. Tere tulemasta kurkistelemaan.

 

 

 

 

Arttu Åfeldt

artafe.blogspot.com

Teen vaatteita, asusteita sekä koruja. Työni ovat rohkeita ja persoonallisia eikä kekseliäisyyttä puutu! Etenkin koruissani käytän paljon kierrätysmateriaalia.

 

 

 

Eve "PoisonPineapple" Ruottinen

www.radiumiridium.deviantart.com
www.poisonpineapple.tumblr.com

Myynnissä fanart-aiheisia koruja eri sarjoista, postikortteja sekä muita jännittävyyksiä kuten puhelimien suojakuoria ja Pelimiehet-taidekirja~

 

 

 

Meg

meutrien.deviantart.com

Myyntiin on tulossa printtejä, pari omakustannetta sekä muuta pientä kivaa. Jos ranne kestää, piirrän myös "miltä näyttäisit baramiehenä"- ja "burleskisinä"-commissioneja paikan päällä.

 

 

 

Heidi Seppänen, Maura "Pahvisankaritar" Manninen, Sarjakuvayhteisö Seitti

Maura

http://trespasses.smackjeeves.com/

Myyn pöydässä Trespasses-­sarjisalbumia, originaali-­ ja fanitaidetta ja teen myös lyijykynäkomissioita.

 

 

Heidi

http://heidiseppanen.tumblr.com/

Printtejä/kuvia, laminaatteja, koruja, nappeja, luonnoskirjalehtisiä, pienlehtiä/sarjakuvaa, tilaustöitä, jne.

 

 

Seitti

http://seitti.fi/

Sarjakuvayhteisö Seitti tarjoaa uusia ja omaperäisiä sarjakuvatarinoita moneen makuun: toimintaa, scifiä, mysteerejä, seikkailua, fantasiaa... Sukella jatkosarjojen maailmaa tai anna albumien valloittaa!

 

 

Sari ja Saija

Pöydältämme löytyy Pullip –nuken vaatteita ja asusteita,maskotteja, koruja ja asusteita conikävijöille, korurasioita ja muuta pikkukivaa. Tuotteidemme joukosta löytyy niin ommeltua, virkattua, neulottua kuin askarreltuakin tavaraa. Tulkaa käymään!

 

 

 

Vilma "Xhiara" Salminen

http://xhiara.deviantart.com/

Myyn erikokoisia printtejä ja kortteja maalauksistani. Teen niistä kenties myös kirjanmerkkejä ja tarroja.

 

 

Sanmagumo

Tässä Sanmagumo, hei!

Luomme siltoja japanilaisen ja suomalaisen doujin-kulttuurin välille.

Yonkoman pään sisällä -doujinsheissamme tarkastellaan yonkoma-mangan perinteistä tarinankerrontaa. Piirtäjien valitsemien sarjojen hahmot saapuvat Suomeen kokemaan esimerkiksi saunomisen ihanuuden, ja lukijamme saavat nähdä nämä ihanuudet aivan uudessa valossa.

Piirtäjämme ovat Suomesta ja Japanista, ja heitä on ensikertalaisista kokeneisiin konkareihin. Me kaikki teemme tätä rakkaudella <3

 

 

 

 

Rikuko ja Dekus

 

Pöydältämme löydät...
Dekus: Pokemon-julisteet ja kortit.
Riku: Pokemon-kukkaruukut, -postikortit, -pientavara, -pehmoja.

 

Kommentit

Anonyymi
Kommentoimpa tänne, kun ei tuonne itse karttaan osaa....

Omg, eikai no sunnuntain tyhjät kohdat ole tyhjiä pöytiä? 0.0' vaan myöhäisiä ihmisiä, jotka ei oo antaneet tietojaan, jooko?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!