Luukku 2: Kesän voittajia

Kirjoittanut
Kira

(c) Tomoki KyoodaViime kesän Desuconissa pidettiin kunniavieraskilpailuja kaksinkin kappalein. Kävijät pääsivät niin piirtämään kuin kirjoittamaan, ja molempiin kisoihin lähetettiin runsaasti upeita kisatöitä!

Piirtämiskisassa oli tehtävänä piirtää kuvakäsikirjoitus tapahtuman kunniavieraan Tomoki Kyoodan kirjoittamasta tarinasta. Piirustuskisassa Kyooda valitsi voittajaksi Inka Velaman työn, joka esiteltiin vierasohjelman aikana.

Käsikirjoituskisassa taas tuli kirjoittaa Kyoodalle lyhyt kohtaus, josta hän piirtäisi kuvakäsikirjoituksen. Käsikirjoituskisan töistä hän valitsi Sanni Harmasen tarinan, mutta ei valitettavasti ehtinyt piirtää kuvakäsikirjoitusversiota valmiiksi tapahtuman aikana. Kyooda kuitenkin teki työn loppuun jälkikäteen Japanissa, ja nyt julkaisemme upean voittajatyön kokonaisuudessaan!

Mukana on myös runsaasti Kyoodan kommentteja, joissa hän selittää enemmän kuvakäsikirjoitusten tekemisestä. Kommentit on kääntänyt Eetu Lampsijärvi.

Työ etenee sivulla vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas.

Löydät Kyoodan kuvakäsikirjoituksen täältä!

Onnea voittajille ja iso kiitos kaikille kisoihin osallistuneille!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!