Arvoisa bilekansa: esiintyjät!

Kirjoittanut
Ota-kun

Hei vaan coniyleisö!

 

Moni on tätä jo odottanut, nimittäin iltabile-esiintyjien ja ohjelman julkistamista. Jo aiemmin saimme tietää iltabileiden siirtymisestä Finlandia-klubille ja muutamista muista pienistä muutoksista. Mikäli et ole tietoinen näistä, käy ihmeessä lukemassa aiempi postaus bileistä. Allekirjoittanutta ainakin jännittää nähdä mitä paitsi uudet tilat, myös mahtavat esiintyjät tuovat tullessaan. :3 Toivottavasti odotatte vähintään yhtä innolla kuin minäkin. Tarkemmat tiedot aikataulusta, esiintyjistä ja bileistä yleensä löydätte myös suoraan iltabilesivuilta.

Pitemmittä puheitta, tässä lauantain esiintyjät esiintymisjärjestyksessä:

 

The Next Hokage Band

 

Tanssiryhmä BLUFF

 

Ensilumi

 

 

Blaztic

 

 

DJ Maro

 

 

Friado x SHOK

 

 

Nekasrof

 

 

Nähdään talven kuumimmissa pippaloissa! 以上!(o^ー^o)

 

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!