Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Iltabileet

Desucon Frostbiten 2015 illanvietot järjestetään tällä kertaa Sibeliustalon Finlandia-klubilla, joka myös myyntipöytäsalina tunnetaan. Tässä tilassa tapahtuu niin perjantaina kuin launtainakin, lue alta lisää! Sisäänkäynti tapahtuu Sibeliustalon eteisen kautta. Narikkaa salissa ei ole, joten kannattaa hyödyntää Metsähallin narikkoja ennen iltabiletiloihin saapumista.

Perjantai 13.2. - #DesuLounge

Ovet auki 20:00. Valomerkki 0:00. Suit up!

 

Koko illan taustamusasta ja viihtymisestä vastaavat DJ-kombinaatio Movestache ja Nixxu. Luvassa trippi animejazzin ja funkkaavan loungemusan ihmeelliseen maailmaan.

Koska lauantain iltabileet on varattu tykittelylle, on DesuLoungen tavoitteena tuoda ihmiset yhteen viettämään hieman rauhallisempaa iltaa ja jatkamaan avauspäivän fiilistelyjä Desudrinkkien ja hyvän seuran parissa.

Lauantai 14.2. - Iltabileet!

Perinteiset iltabileet pidetään lauantaina 14.2. klo 21-02. Tapahtumapaikalle kannattaa saapua kuitenkin ajoissa ryysiksen välttämiseksi ja oman paikan varmistamiseksi. Avaammekin ovet Finlandia-klubille jo tasan klo 21, jolloin kukin ehtii asettua aloilleen ennen h-hetkeä. Koska tapahtuma on K-18, paikalla on juomatarjoilu.

 

Iltabileiden aikataulu:

 

21.00

Ovet auki Finlandia-klubille

 

22.00

The Next Hokage Band

  • Energinen rockbändi starttaa bileet animetunnareilla!

 

 

22.40

Tanssiryhmä BLUFF

Oululainen BLUFF on persoonallinen odottemita -tanssiryhmä, joka tanssii Vocaloid -biisejä. BLUFF on energinen (hertta ♥), karismaattinen (pata ♠), yllättävä (ruutu ♦), ja hauska (risti ♣) korttipakka, joka panostaa tanssin lisäksi myös viihdyttäviin esityksiin. Frostbitessa ensimmäistä kertaa mukana myös JOKERI. Luvassa siis tanssi-show jollaista et ole ennen nähnyt!

Facebook

 

23.00

Ensilumi

Progressive House, Trance, Disco

Facebook

Soundcloud

Twitter

 

 

23.35

Blaztic

House, Electro, Dance

Facebook

Soundcloud

Twitter

 

00.10

DJ Maro 

Hard House, Trance, Anime songs and Vocaloids

Twitter

 

00.45

Friado x SHOK

Bass music

Soundcloud

 

01.20

Nekasrof

Hardcore, Hardstyle and everything between!

Facebook

Soundcloud

Twitter

 

 

02.00

Ovet kiinni

 

 

Iltabileiden vastuuhenkilöihin voit olla edelleen yhteydessä osoitteessa bibikset@desucon.fi!

Sangatsu Manga