Yleisökysymysten uusi etukäteisseulonta

Kirjoittanut
Kira

Kesän 2015 Desuconiin on enää kuukausi aikaa, ja myös kunniavieraat Naoyoshi Shiotani ja Sachika Misawa valmistautuvat Suomen-reissuunsa.

Helmikuun Frostbitessa kokeilimme ensimmäistä kertaa pelkille yleisökysymyksille pyhitettyä vierasohjelmaa. Kokeilu meni hyvin, mutta kävijäpalautteessa toivottiin runsaasti jonkinlaista ennakkosuodatusta yleisön esittämille kysymyksille. Tulevassa Desuconissa kokeillaan siis ensi kertaa Q&A-ohjelman yleisökysymysten keräämistä etukäteen!

Jotta mahdollisimman moni saisi esitettyä kysymyksensä, keräämme niitä monen kanavan kautta. Etukäteisseulonnan avulla pääsemme karsimaan kysymyksistä pois tuplakappaleet, aiheeseen liittymättömät kysymykset ja pahimmat spoilerit. Pidäthän kuitenkin mielessä, että joistain aiheista on hankala keskustella paljastamatta juonenkäänteitä, joten täysin spoileritonta ohjelmaa emme voi luvata.

Desuconin kunniavieraat pitävät tällä kertaa yhteisen Q&A-session conilauantaina klo 18–19. Voit joko lähettää kysymyksiä kummalle tahansa tai esittää yleisluontoisia kysymyksiä, joihin molemmat vieraat voivat vastata. Merkitsethän kysymyksen alkuun, kenelle se on tarkoitettu: ”Misawalle/Shiotanille/molemmille”.

Voit lähettää kysymyksesi mailiosoitteeseen kira@desucon.fi tai DesuProfiilin omalla erityisellä lomakkeella, johon pääset tästä: https://desucon.fi/desucon2015/s/kunniavieraskysymykset/. Kysymyksiä voi lähettää aina to 4.6. klo 23:59 saakka.

Jos mieleesi juolahtaa kysyttävää vielä vieraiden puheohjelmien jälkeen, ei huolta! Desuconin infotiskille tulee laatikko, johon voi tapahtuman aikana jättää kysymyksiä vieraille. Infosta löytyy myös kirjoitustarvikkeet, joten et tarvitse mukaasi kuin kirjoitustaidon ja idean. Laatikko löytyy infosta jo pe 5.6. conin alkaessa ja se tyhjennetään lauantaina klo 17.

Itse ohjelman aikana voi lähettää kysymyksiä Twitterin kautta sille omistetulla hashtagilla, josta ilmoitamme myöhemmin. Juontajat seuraavat lavalla twiittejä ja poimivat mukaan kysymyksiä sopivissa väleissä.

Q&A-ohjelman materiaali koostuu siis 1) meille etukäteen mailatuista kysymyksistä, 2) conin aikana infon keräyslaatikkoon toimitetuista kysymyksistä ja 3) ohjelman aikana Twitterissä lähetetyistä kysymyksistä. Apuna kysymysten laatimisessa kannattaa käyttää tätä blogijuttua hyvistä yleisökysymyksistä.

Jos kunniavieraista vain toisen ura on sinulle tuttu, vielä ehdit tutustua myös toisen vieraan töihin! Misawan sarjoista suosittelen Accel Worldia lämpimästi kaikille, Shiotanin töistä taas Psycho-Passia!

Kommentit

Anonyymi
Kuinka paljon lattiamajoitus paikkoja on vielä jäljellä? (jos niitä on enää jäljellä ollenkaan)
Anonyymi
Milloin meido ja butler-profiilit julkaistaan?
Anonyymi
Vinkkinä: VR näkyy tarjoavan Helsinki-Kouvola välin pikajuniin 5 euron lippuja/suunta. Sellaisella voi kulkea aika edullisesti Helsinki-Lahti -väliäkin. Edellyttää Veturin (VR kanta-asiakkuus) jäsenyyttä, mutta sinne voi kirjautua ilmaiseksi kuka tahansa ja milloin tahansa.
nashihisan
Nimeni kutsutaan "NashiHisa".


jokainen meistä odotan "tummansininen", Sachika Misawa erityinen vieras, Hyvää iltaa! Kuten "tummansininen", suosittu iso tapahtuma Suomessa, Japanissa edustajana ääninäyttelijä että Misawa san kutsumat, myös vaikea tyytyväinen, koska olen että tonkia hänen Japanissa, on täynnä ylpeä tunnetta . Puhuminen Suomi, vaikka olen myös tunnettu kauniista maisemista kohta on paljon, kuten taideteos.

Ja Puhuminen maisemia, jopa Yamanashi prefektuurissa, on kotikaupunki on Misawa on, ja siellä on paras kaunista "Fuji". Entä, paitsi välittää valituksen japanilainen anime kulttuuria niin paljon vaivaa, että meille kaikille asua Suomessa, sillä kuka voi yhä uskotaan olevan "halua mennä pelaamaan Japaniin", mainostettiin myös, että ylpeillä Fuji ja miksi et kokeilisi?

nashihisan
jokainen meistä odotan "tummansininen", Sachika Misawa erityinen vieras, Hyvää iltaa! Milloin näen tilan "tummansininen" viimeiseen aikaa kotona, monet nähdään tuntea laadukasta cosplay oli kohotettu monenlaisia ​​tyylilajia. Misawa n on myös näyttää olevan osallistumista avajaisissa, tai löysi kaunis cosplayer n kaltainen tullut haluavat vaistomaisesti matkia? Vaikka se on henkilökohtainen mielipiteeni, Ms. Misawa on sinulla kaunis musta hiukset kuin japanilainen nukke,

Tällä hetkellä oikeastaan ​​kuin Miko vaatetus kuten merkki pukuja, jotka luottavat ääni japanilainen app peli, ja ajattelin! En vain voi tukea Japanista, me rukoilemme, että Herra Misawa on Kudasaru tulevat toi takaisin paljon muistoja mahdollisimman Suomessa tällä kertaa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!