Desucon wants you!

Kirjoittanut
Isperia

Desucon hakee vastaavaa!

Niinkuin moni tietää, ei Desucon synny tyhjiössä vaan vaatii melkoisen liudan vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Työvoimaa eli kuutteja haetaan tälläkin hetkellä työvoimahaun kautta ja ohjelmatarjouksia otetaan vastaan, mutta näiden lisäksi pyörii Desuconin taustalla muutama tusina vastaavia, jotka pitävät huolta siitä, että eri osa-alueet ja kokonaisuudet onnistuvat kuten pitäisi.

Vastaavat tekevät töitä vaihtelevalla intensiteetillä jo kuukausia ennen conia, eikä tapahtuma nykymuodossaan olisi mahdollinen ilman heidän työpanostaan. Tapahtumien välillä vastaavissa tapahtuu kuitenkin aina joitain vaihdoksia - elämäntilanteet, arjen muutokset ja "oikeat työt" vaativat oman aikansa, eikä tapahtumaa voi tehdä loputtomiin. Vastaavien vaihtuminen on myös hyvä asia, sillä uusi tyyppi tuo aina tullessaan uusia ideoita ja kehittää vähintään omaa osa-aluettaan johonkin suuntaan. Haussa oleva osa-alue on tällä kertaa

Iltabilevastaava

Mikael Peltomaa

Desuconin iltabileet ovat yksi muutosalttiimpia vastaavuksia, sillä kuten kukaan useammissa iltabileissä käynyt tietää, vaihtavat bileet paikkaa lähes joka tapahtumassa. Tämä johtuu siitä, että yritämme yhä etsiä täydellistä paikkaa bileille - jokaisessa paikassa on aina hyvät ja huonot puolensa. Iltabilevastaava on vastuussa tapahtumapaikan ja artistien järjestelyistä sekä iltabileiden ohella myös perjantain DesuLoungesta.

Iltabileissä aiempi kokemus bileistä ja vastaavien järjestelystä on toki hyödyksi, mutta tärkeämpää on kyky olla yhteydessä ihmisiin, neuvotella, selvittää ja hallita aikatauluja ja kokonaisuuksia. Tekniikankaan tuntemus tuskin menee hukkaan, muttei ole tehtävän kannalta välttämätöntä. Jos kaipaat aivonystyröille vielä herättelyä aiheesta, kannattaa käydä lukaisemassa esimerkiksi viime vuoden blogaus samasta aiheesta.

Iltabileet ja DesuLounge antavat kävijöille mahdollisuuden nostaa jalat ylös ja nauttia illasta Desuconissa tai heittää huolet nurkkaan ja tampata vaikka koko yön. Jos olet ikinä halunnut järjestää Lahden siisteimmät, massiivisimmat bileet, nyt on tilaisuutesi!

Kiinnostuitko? Kysy lisää allekirjoittaneelta tai lähetä vapaamuotoinen hakemus isperia@desucon.fi

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!