Kesädesun 2017 AMV-kisa

Kirjoittanut
chikasole

Nyt olisi Frostbite jo niin pakettiin taputeltu, että on aika kääntää nokka kohti uusia seikkailuja ja spesifisemmin kesän AMV-kisaa. Opin Frostbitesta paljon ja kaikki on laitettu korvan taakse, jotta kesällä kaikki sujuu vielä sulavammin. Desucon 2017:n AMV-kisan säännöt ovat julki ja nopeimmat ovatkin käyneet ne jo lukemassa. Ilmoittautuminen alkaa 01.03. ja loppuu 07.05. Säännöissä on tapahtunut muutamia muutoksia, joten olkaa tarkkana kuin porkkana.Suurimmat muutokset näkyvät palkinnoissa. Uusimmat tulokkaat ovat Paras klassikko, Paras hahmoprofiili, Paras sisäinen rytmitys ja comebackin tekee Kilpailun paras video. TOP 3 parasta videota poistuvat ja tekevät tilaa mm. Kilpailun parhaalle videolle ja muille palkinnoille.

Paras klassikko: Ideana on käyttää animea, joka on joko yli tai tasan 10 vuotta vanha. Vuonna 2007 julkaistu tai sitä vanhempi anime hyväksytään. Esimerkiksi MAL:sta voi tarkistaa vuosiluvun epäröidessään. Olethan yhteydessä minuun sähköpostitse (amv@desucon.fi), jos sinulla ilmenee kysyttävää.

Paras hahmoprofiili: Tämä AMV kätkee sisäänsä hahmojen- ja hahmokemioiden ytimen. Video voi kertoa selkeän tarinan, keskittyä kuvaamaan tiettyjen hahmojen kemiaa tai tiettyä hahmoa. Tärkeintä on avata katsojalle, millaisista hahmoista/hahmosta on kyse.

Paras sisäinen rytmitys: Voit käyttää videossasi efektejä, mutta tärkeintä on leikkiä animen omilla kohtauksilla ja saada ne sopimaan musiikin iskuihin. Ei ole väliä onko käyttämäsi kappale hidas tai nopea. Editoinnin tohinassa ei sopine unohtaa tarinaa tai hahmoja. Muistattehan, että sisäisellä rytmityksellä haetaan eri asiaa, kuin pelkällä rytmityksellä.

Palkintouudistusten lisäksi kisaan lähetettävien videoiden määrää lisättiin. Nyt saat lähettää yhteensä neljä ("4") videota, yhteistyövideot mukaanluettuna. Tämä ei silti takaa, että kaikki lähettämänne videot pääsevät sisään, joten pitäkää tämä mielessä. Lisäksi kaikki aasialainen animaatio on nyt sallittua. Oletko aina halunnut tehdä videon siitä tietystä korealaisesta tai thaimaalaisesta animaatiosta? Nyt on tilaisuutesi!

Kaikkein oleellisin uudistus on vielä jäljellä: Saat lähettää kisaan videon, joka ei ole aikaisemmin ollut suomalaisten AMV-kisojen finaalissa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos videosi oli esimerkiksi Desucon Frostbite 2017:ssä tai Yukicon 4.0:ssa finaalissa, et valitettavasti voi enää ilmoittaa sitä Desucon 2017 AMV-kisaan. Tällä pyritään minimalisoimaan videoiden kierrätystä. Huomaathan, että jos videosi ei ole läpäissyt esikarsintaa, nämä säädökset eivät päde sinuun ja saat lähettää videosi kesän AMV-kisaan.

Sokerina pohjalla on avoin haku AMV-TUOMARIKSI! Jos sinulla on ollut edes pieninkään kiinnostus tuomaroida kisassa, nyt on tilaisuutesi lähettää minulle hakemuks sähköpostitse osoitteeseen amv @ desucon.fi. Hakemuksen ei tarvitse olla työhakemuksen veroinen. Kerro minulle vapaasti esimerkiksi; miksi haluaisit tuomaroida, mikä editoinnissa / AMV:ssa vetoaa sinuun, oletko enemmän katsoja vai editoija, harrastuneisuutesi AMV:den parissa, oletko tuomaroinut aiemmin yms.Jos teillä ilmenee kysymyksiä minkään suhteen, olkaa yhteydessä minuun osoitteella amv@desucon.fi tai kommentoimalla tämän postauksen kommentteihin!

Kommentit

Anonyymi
Missä se ilmoittautumislomake oikein on?
Laura "chikasole" Koivuranta
Hei ja pahoitteluni!

Minun puoleltani oli tapahtunut sekannus, mutta ilmoittautumislomake on tulossa mahdollisimman pian julki AMV-kilpailun säännöt -sivulle (https://desucon.fi/desucon2017/amv/).
Ilmoitamme tästä vielä somessa.

Terveisin
Laura "chikasole" Koivuranta
Laura "chikasole" Koivuranta
Hei Anon!

En tiedä huomasitko jo, mutta nyt olisi lomake taas esillä osoitteessa https://desucon.fi/desucon2017/amv/
luffyliffu
Mistäs löytyy noi amv:t? Ainakin niissä oli paljon animeit, joita en ite aiemmin edes tiennyt olevan olemassa.
Laura "chikasole" Koivuranta
Hei luffyliffu! Tänään pitäisi tulla blogipostaus, josta löytyy kaikki animet. Linkkaan sen vielä tänne varmuuden vuoksi!
Laura "chikasole" Koivuranta
https://desucon.fi/desucon2017/uutiset/2017/06/amv-kisan-tulokset

Täälläpä tämä!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!