AMV-vastaava esittäytyy!

Kirjoittanut
Zenexi

Heipä hei kaikille! Tässä esittäytyy AMV-kilpailun uusi vastaava: Zenexi.

Desussa olen kerran toiminut AMV-kilpailun tuomarina (2017). Muuten olen pyörinyt järjestyksenvalvojana Desucon-tapahtumissa. Olen tuomaroinut myös eri conien AMV-kilpailuissa ja Animeconin AMV-vastaavana olen ollut vuosina 2014-2017.Säännöt ovat nyt julki ja tarkemmat tiedot kilpailusta löydät sivustomme AMV-osiosta

Palkintoihin tulee hieman muutoksia. Jo Frostissa tutuiksi tulleista palkinnoista kesän kilpailussa nähdään Kilpailun paras video, Paras klassikko, Yleisön suosikki ja AMV-vastaavan suosikki, joka on tänä kesänä Paras toiminta. En osallistu tuomarointiin millään lailla. Vastaavan palkinto on erillinen muista kuten Yleisön suosikkikin. Uusia, tai joillekin vanhoja, tuttavia ovat: Paras tarinankerronta, Paras romantiikka ja Paras huumori.

Tänä vuonna kesän Desuconiin on avoin haku AMV-TUOMARIKSI! Jos sinulla on ollut edes pieninkään kiinnostus tuomaroida kisassa, nyt on tilaisuutesi lähettää minulle hakemus sähköpostitse osoitteeseen amv@desucon.fi. Kerro minulle vapaasti esimerkiksi; miksi haluaisit tuomaroida, mikä editoinnissa / AMV:ssa vetoaa sinuun, oletko enemmän katsoja vai editoija, harrastuneisuutesi AMV:den parissa, oletko tuomaroinut aiemmin yms."

Haku päättyy 31.3.2018. 

Kaikille mukavaa kevään odotusta ja jään odottamaan mitä kaikkea keksitte kesän kilpailua varten!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!