DJ Genki levykaupoissa

Kirjoittanut
ka-ke

 Jäitkö kaipaamaan lisää Frostbitessä esiintyneen DJ Genkin musiikkia?

Voit tilata Genkin uusimman Ultra Happy Collection!!! -sooloalbumin suoraan Suomeen ilman välityspalveluita Diverse Direct -sivuston kautta. Levyltä löytyy muun muassa puheohjelmassa kuultu「ハーコーでいこう!」 (“Hardcore de ikou!") sekä Genkin keikalla paukkuneita kappaleita. Samaiselta sivustolta löytyy myös Genkin hieman aikaisempaa tuotantoa sekä kokoelmalevyjä, jotka sisältävät Genkin musiikkia. Sivustolla on englanninkieliset ohjeet ulkomaille lähteviä tilauksia varten.

Mikäli et löytänyt kaikkea haluamaasi tai haluat tilata levyjen lisäksi muutakin, indie levy-yhtiö Hardcore Tano*C sekä kirjakaupat Melon books sekä Tora no ana myyvät levyjä ulkomaille välityspalveluiden kautta. Erityisesti jos olet matkustamassa Japaniin voit poiketa kirjakaupoissa nappaamassa muutaman lätyn mukaan mangakassiin. Tuoreimman tiedon DJ Genkin uudesta musiikista löydät seuraamalla häntä Twitterissä tai Soundcloudissa nimimerkillä genkianamei.

ハーコーでいこう!

 

Kommentit

Anonyymi
Nyt jos vielä iltabileisiin saataisiin muutakin j-corea kuin hitaamman tempoluokan animeremixejä ja eurobeattia, olisi kansa iloinen ^~^
Anonyymi
Ensi vuodeksi p*light tai dj noriken? :)
Anonyymi
^Tämä. Ostaisin lipun jo pelkästään nähdäkseni edes jommankumman näistä herroista livenä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!