Kesän Desuconin ohjelmaan mahtuu vielä!

Kirjoittanut
Ana

10-vuotisjuhlaa kesällä viettävä päätapahtumamme Desucon rakentuu hyvää vauhtia. Ohjelmaan kuitenkin mahtuu vielä ja kutsummekin mukaan uusia puheohjelmanpitäjiä!

Ohjelmanpidosta kiinnostuneiden kannattaa suunnata Ohjelmanpitäjäksi? -osioomme, josta löytyy melkoinen määrä sisältöä ohjelmakuvauksen tekemisestä aina ohjelman valmisteluun ja pitämiseen. Ohjelmaa voi tarjota myös yleisluontoisena, jolloin ohjelmavastaavamme voi auttaa tarkemman ohjelmakuvauksen ja otsikoinnin kanssa, mikäli aihe on muutoin Desuconille sopiva. 

Millaista ohjelmaa sitten haemme?

Desuconissa on kymmenen vuoden aikana nähty jos jonkinlaista aina paneeleista katostalaskeutumisiin ja työpajoista muuan papereita viskovaan Valtteriin. Desuconin kova ydin on animea ja mangaa käsittelevässä ohjelmassa, joten mikäli ohjelmaideasi liittyy tähän, olemme erityisen kiinnostuneita. Osa ohjelmastamme käsittelee myös harrastuksen lieveilmiöitä, joten emme toki hylkää muitakaan ideoita vaikka paikkoja näille on vähemmän. Olethan siis yhteydessä!

Miksei ohjelmani päässyt mukaan?

Desuconille ohjelma on tärkein osa koko tapahtumaa. Toisin kuin monet conit, emme hyväksy muissa coneissa jo pidettyjä ohjelmanumeroita. Samoin on mahdollista että ohjelmaideaa on jo tarjottu tai lähes sama ohjelma on pidetty edellisessä Desuconissa tai Frostbitessä, jolloin emme voi sitä seuraavaan tapahtumaan ottaa. Edellisten tapahtumien aikataulut (Frostbite, Desucon) kannattaa siis tarkistaa ennen ohjelmaidean lähettämistä! 

Vaikka ohjelma voi olla liian lähellä samassa conissa olevaa toista ohjelmaa, saatamme olla halukkaita ottamaan sen seuraavaan tapahtumaamme, ensi talven Frostbiteen. Asiasta kannattaa kysyä alustavasti jos ohjelmavastaava toteaa ohjelman olevan liian samankaltainen ja olet halukas hiukan muuttamaan lähestymistapaasi.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!