Kunniavierasohjelma on julkaistu

Kirjoittanut
essatin

Kesän kunniavierailla on tarjota huikeaa ohjelmaa jälleen kerran! Ohjaaja Shinichiro Watanabe ja ääninäyttelijä-laulaja Yui Horie kertovat urastaan omissa puheohjelmissaan lauantaina. Lisäksi he vastaavat kävijöiden kysymyksiin Q&A ohjelmissa, Horie perjantaina ja Watanabe sunnuntaina.

Katso ohjelmien tarkemmat tiedot ohjelmakartasta.

 

Q&A ohjelmia varten keräämme kysymyksiä etukäteen lomakkeiden kautta. Desuconin kunniavierastiimi käy kysymykset läpi ja poimii parhaimmat mukaan ohjelmiin. Mitä mielenkiintoisempi aihe, sitä todennäköisemmin saat kysymyksesi mukaan. Aikaa kysymysten lähettämiseen on sunnuntaihin 13. toukokuuta saakka. Emme rajoita yksittäisen henkilön lähettämien kysymysten määrää, mutta sinun tulee kirjautua sisään desuprofiilillasi.

 

Kysymyksiä voi lähettää oheisen linkin kautta:

Kunniavieraskysymyslomake

 

Desukesää odottaen,

Kunniavierastiimi

 

 

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!