Frostbiten ohjelmahaku avattu

Kirjoittanut
Tursake


Kuva: Tapio Matikainen

Oli intohimosi sitten doujinshirinkien vaikutus Japanin kansantalouteen (tai maailmantaloudelle!), miekantakojat mangassa ja animessa tai Yuri!!! on Icen hahmokuvaukset osana japanilaisen mieskuvan jatkumoa, olet enemmän kuin tervetullut kertomaan toisille samanhenkisille intohimosi kohteesta luennon, paneelin tai keskustelupiirin muodossa. Koska Desucon Frostbite on pääasiallisesti 18-35 -vuotiaille harrastajille suunnattu animeen ja mangaan keskittynyt tapahtuma, on tietenkin suotavaa että aiheesi käsittelee tai vähintäänkin sivuaa näitä ilmiöitä tai on muutoin niihin rinnastettavissa vaikkapa oheisilmiöiden kautta. 

Desuconissa ohjelma ei ole tapahtuman kylkiäinen vaan päätähti, joten emme kierrätä jo kertaalleen sellaisenaan pidettyjä puheohjelmia. Jos ideasi on siis aiemmissa coneissa nähty ja kuultu, mieti kuinka samaa aihetta voisi käsitellä aivan uudesta näkökulmasta. Myös ohjelmavastaavaa konsultoimalla voi tarvittaessa yhdessä löytää itselle parhaiten sopivan lähestymistavan tai hioa ideaa lopulliseksi ohjelmanumeroksi. 

Jos ohjelman pitäminen innostaa, ota yhteyttä osoitteeseen ohjelma@desucon.fi ja kerro lisää ideoistasi!

Kun tarjoat ohjelmaa, muistathan mainita seuraavat asiat:

  • Ohjelmapaikan toivottu pituus (Tavalliset kestot ovat 60/90min, mutta erikoistapauksissa poikkeuksetkin sallitaan)
  • Mahdolliset aika- ja salitoiveet
  • Päällekkäisyydet joita haluat välttää

 

Lue lisää ohjelmahausta täältä

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!