Kysy Kunniavieraalta!

Kirjoittanut
essatin

Vuosi on vaihtunut ja Frostbite lähestyy vauhdilla!

Desuconin joulukalenterissa oli suosituksia kunniavieraamme, käsikirjoittaja Sato Dain, tuotoksista, tuliko monta sarjaa katsottua loman aikana? Heräsikö sarjoihin liittyen kysymyksiä? Nyt sinua onnisti, sillä kävijöillä on mahdollisuus vaikuttaa kunniavierasohjelman sisältöön!

Askarrutti sinua sitten jokin tietty sarja tai animen tekeminen yleensä, voit lähettää kysymyksesi meille oheisen lomakkeen kautta. Desuconin kunniavierastiimi valitsee vastausten joukosta kysymyksiä esitettäväksi vieraalle. Haku sulkeutuu 27.1.2019. Kysymyksiä saa jättää kuinka paljon haluaa, mutta niiden lähettämiseksi on kirjauduttava sisään Desuprofiiliin.

Älä jätä väliin tilaisuutta kurkistaa animen kulissien taakse!

 

Linkki lomakkeeseen löytyy tästä!

 

Voit tutustua Saton uraan tarkemmin conin vierassivulla.

 

 

Onnekasta ja animerikasta vuoden alkua kaikille!

- Kunniavierastiimi

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!