Anna palautetta ja tarjoa ohjelmaa kesälle!

Kirjoittanut
Renbrandt

Kiitos kaikille Frostbitesta! Tapahtuma oli jälleen kerran onnistunut, josta kiitos kuuluu pääosin teille! Kesän osalta päivämäärät, ensimmäiset kunniavieraat ja työvoimahaku ovat jo julki, eli ei muuta kuin valmistautumaan kesään! Ennen sitä toivomme vielä teiltä kuitenkin myös palautetta tapahtumasta.

Jotta voimme tehdä tulevaisuudessa yhä parempia Desuconeja ja tarjota entistä parempaa sisältöä, kaikki palaute on tärkeää. Palautekyselyyn voit vastata niin pitkästi tai lyhyesti kuin tahdot, ja itse kyselyyn pääset täällä.

Palautteen lisäksi toivomme kesälle ohjelmaa! Mikäli sinulla on idea tai vaikka jo melkein valmis luento takataskussa, voit lähestyä ohjelmavastaavaa vetämällä hihasta, sähköpostitse ohjelma@desucon.fi tai vaikka Twitterissä @Isperia_ - ohjelmasta kesälle avaamme toiveitamme enemmän ennen maaliskuuta, mutta tarjouksia otetaan vastaan jo nyt.

Kommentit

Anonyymi
ei ollut tarpeeksi citrusta
Anonyymi
Palautelomake ei toimi mobiilissa. Ei siis skaalaa sivua kännykän näytölle sopivaksi. Ainakin itselle täyttäminen olisi helpointa mobiilin kautta
Santeri "Hilzu" Hiltunen
Palautelomakkeen pitäisi nyt toimia hieman paremmin mobiilissa. Lomaketta voi nyt vierittää, jolloin sen ylimenevän osan saa näkyviin pienemmillä näytöillä. Kyselyn täyttäminen ei vielä toimi hyvin mobiilissa, mutta se on nyt mahdollista, ja tulemme kehittämään sitä jatkossa.
Anonyymi
Perjantaille voisi myös olla ruokailuvaihtoehtoja
Santeri "Hilzu" Hiltunen
Olemme itsekkin huomanneet tämän ongelman ja pyrimme kehittämään perjantairuokailua yhdessä Sibeliustalon kanssa seuraavaan tapahtumaan.
Anonyymi
Hei!
Muistaakseni normaalisti on voinut antaa ohjelmapalautetta suoraan ohjelmalle (Kompassin kautta?), mutta nyt löydän vain tapahtuman palautekyselyn. Mitä kautta pääsisin ohjelmapalautteisiin?
Anonyymi
Lisää lonkeropornoa.
Liian vähän hentaita

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!