Kesän työvoimahaku on auki 10.3. asti!

Kirjoittanut
Ana

Pitkän talven jälkeen koittaa jälleen kesäinen Desucon! Tapahtuman liput tulevat myyntiin maaliskuun loppupuolella, mutta työvoimaksi voi hakea jo nyt! Työvoimahaku on auki aina 10.3. asti ja etsimme vapaaehtoisia (kuutteja) kaikkiin tehtäviin! Erilaisia hommia on tarjolla siivouksesta lipunmyyntiin ja meidokahvilan tarjoilusta esitystekniikkaan. Lisätietoa hakemisesta ja työtehtävistä löytyy Työvoimaksi? -sivultamme.

Osa vapaaehtoishommista vaatii erikoispätevyyden, eli esimerkiksi järjestyksenvalvojalla on oltava voimassaoleva JV-kortti ja Green Room -kuutilla hygieniapassi. Enemmistö työtehtävistä ei kuitenkaan edellytä muuta pätevyyttä kuin hyvän ja iloisen asenteen sekä halun tavata uusia ihmisiä. Desuconia tekee n. 350 vapaaehtoisen organisaatio, josta ei tekemisen meininkiä ja conifiilistä puutu. Tervetuloa mukaan!

Muistathan, että myös meidohaku tapahtuu työvoimahaun ohessa, tarkemmat ohjeet siihen löydät täältä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!