Uudesta ohjelmapalautteesta

Kirjoittanut
Isperia

Ohjelmakartta uudistettiin juuri ennen kesäconia paremmin yhteensopivaksi myös mobiilille, ja samalla päivitimme ohjelmien osalta myös palautteen annon. Jatkossa ohjelmapalaute annetaan ohjelmakohtaisesti jokaiseen ohjelmaan erikseen, ja palautetta voi antaa jo heti ohjelman alettua. Uudistuksen on tarkoitus mahdollistaa palaute ohjelmasta heti tuoreeltaan kun se on vielä sopivasti mielessä.

Palauteruutu löytyy siis jokaisen ohjelman sivulta heti ohjelman alettua. Kun menet ohjelman sivuille (klikkaamalla ohjelmaa ohjelmakartasta) odottaa ohjelman alun jälkeen sinua seuraavanlainen näky sivun alareunassa:

Kirjoita palaute ruutuun ja lähetä!

Voit siis kirjailla ohjelmapalautteen ruutuun ja painaa lähetä, niin palautteesi on heti saatavilla ohjelmanpitäjälle. Siinä se! Mikäli ninjajuoksutaitosi kantavat sinut lauman edelle ja ehdit sivulle jo ennen ohjelman alkua, sinua odottaa seuraava näky. Odottele tässä tapauksessa rauhassa ohjelman alkua ja vaihda muutama sana vaikkapa vierustoverin kanssa; kunhan ohjelma alkaa ja päivität sivun, pystyt antamaan palautteesi eteenpäin!

Antoisaa ohjelmaa ja palautehetkiä. Nauttikaa conista!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!