Desucon Frostbite 2021 ohjelmahaku on yhä auki!

Kirjoittanut
Desu-kun

Desucon Frostbiten online-versio hakee ohjelmanpitäjiä ja mukaan mahtuu vielä muutamia ohjelmanumeroita. Otamme vastaan etukäteen nauhoitettuja luentoja sekä ohjelmaa, jota lähetetään salaisesta Desustudiossamme. Ensimmäiset ohjelmapaikat on jo viety joten kannattaa olla nopea ja tarjota omaa ideaansa. Luentojen ja keskustelupiirien aiheet keskittyvät animen, mangan ja muun japanilaisen populaarikulttuurin ympärille.

Ohjelmahaku kattaa perinteisemmän luento-ohjelman lisäksi myös muut netin yli lähetettävät, striimattavat tai muulla tavalla jaettavat ohjelmanumerot, kuten työpajat, keskustelupiirit ja visailut. Aiheet voivat liittyä peleihin, cosplay-harrastukseen tai vaikka musiikkiin.

Toteutustapoja erilaisille ohjelmanumeroille löytyy kyllä! Työpajojen ja keskustelupiirien toteuttamiseen sopii esimerkiksi Google Meet-puhelu tai Discordin Voice chat. Työpajoja voi lisäksi striimata myös esimerkiksi Instagramin Live-toiminnon avulla. Viime kesänä iltabileiden musavisa toteutettiin Twitterissä. Vaikket olisi heti varma miten ohjelman voisi toteuttaa, tarjoa sitä silti! 

Kaikenlaiset uudetkin ohjelmatyyppi-ideat otetaan ilolla vastaan eli mikset tarjoaisi vaikka tekemäsi VTuberin videota, (idoli)peligachareaktiovideoita tai animenkatselutuokiota netin kautta laadukkaassa seurassasi.

Tarjoa ohjelmaideaasi osoitteesessa ohjelma@desucon.fi!Valmis ohjelmakartta julkaistaan ennen tapahtumaa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!