DesucOnline 2.0 ohjelmahaku on auki!

Kirjoittanut
Desu-kun

Haluatko mukaan tekemään DesucOnlinea?

Ohjelmahaku DesucOnline 2.0 on auki!

DesucOnline 2.0 etsii erityisesti japanilaisesta animaatio- ja mangakulttuurista ammentavaa puheohjelmaa viikonlopun iloksi, mutta mukaan mahtuu myös paljon muuta! Ohjelmaa voikin tarjota myös japanilaisesta populaarikulttuurista kuten peleistä, cosplaysta, musiikkiesityksistä. 

DesucOnline 2.0. järjestetään pääsääntöisesti etäyhteyksien välityksellä, joka vaikuttaa myös ohjelman pitämiseen - ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia! DesucOnline-tapahtuman koko ohjelmakattaus (puheohjelma, oheisohjelma, kilpailut, iltabileet, ym.) striimataan muun muassa Youtuben ja Twitchin kautta aina kävijöiden kotisohville asti. Aiemmissa Desuconin online-tapahtumissa on päästy nauttimaan laadukkaasta, livestriimatusta puheohjelmasta, japanilaisten animealan ammattilaisten haastatteluista, AMV-kilpailuista, livenä lähetetyistä iltabileistä, tanssiesityksistä, meidokahvilan pienistä hetkistä ja paljon muusta!

Jos ohjelman pitäminen innostaa, ota yhteyttä osoitteeseen ohjelma@desucon.fi ja kerro lisää ideoistasi! 

Missä ja miten?

Desustudio

Desuconin online-tapahtumien puheohjelma on pääsääntöisesti striimattu Youtubeen livenä salaiselta Desustudiolta. Ohjelmanpitäjä esiintyy studiolla ja ohjelmaosuuden jälkeen studiojuontaja esittää katsojien Youtuben chatissa tai DesuCordissa esittämiä kysymyksiä ohjelmanpitäjälle.

Luento-ohjelmaa on myös mahdollista tarjota, vaikkei studiolle olisikaan mahdollisuus päästä! Etäyhteyksillä toteutettua ohjelmaa varten ohjelmanpitäjältä tulee löytyä tarvittava ääni- ja videokameralaitteisto, jotta ohjelma voidaan esittää. 

DesuCord

Tämän talven Frostbite-tapahtumassa käytössä ollut DesuCord (Desuconin virallinen tapahtumanaikainen Discord-alusta) osoitti, että myös ohjelmaa voi järjestää uudenlaisella tavalla. Tämän takia haluammekin tarjota mahdollisuutta pitää ohjelmaa (luentoja, keskustelupiirejä, pajoja, tietovisoja, pelejä ym.) perinteisen studio-ohjelman lisäksi matalammalla kynnyksellä DesuCordin kautta. Jos olet kihissyt halusta keskustella kaikista niistä ranobeista, joita olet korona-aikana ehtinyt kahmia, haluat jakaa oivalluksesi koulupukujen estetiikasta luennon muodossa tai haluat toteuttaa esimerkiksi piirtotyöpajan etäyhteyksien välityksellä - ota yhteyttä! 

DesuCord mahdollistaa luentojen, pelien ja vaikkapa työpajojen striimauksen katsojille sekä rauhallisten keskustelupiirien järjestämisen eri ääni- tai tekstikanavilla. 

Ohjelmaa ennakkoon nauhoitettuna?

Studioesiintyminen kammottaa tai kokoontumisrajoitukset estävät isomman porukan kokoontumisen kuvauksia varten? Hätä ei ole tämännäköinen! DesucOnlinessa on myös mahdollista toteuttaa ohjelmaa ennakkoon nauhoitettuna. Ennakkoon nauhoitettua ohjelmaa varten ohjelmanpitäjältä tulee löytyä tarvittava ääni- ja videointilaitteisto, jotta ohjelman laatu voidaan varmistaa. Desucon ei leikkaa tai editoi ennakkoon nauhoitettua ohjelmaa, joten olethan valmis tekemään tarvittavat muutokset itse. Valmis ohjelma tulee lähettää sovittujen aikarajojen puitteissa.

Keskustele mahdollisuudesta ohjelmavastaavan kanssa!

 

Mikä on DesucOnline 2.0?

DesucOnline 2.0. on Desuconin online-animetapahtuma, joka järjestetään etäyhteyksien välityksellä 18.-20.6.2021. Tapahtuman koko ohjelmakattaus (puheohjelma, oheisohjelma, kilpailut, iltabileet, ym.) striimataan muun muassa Youtuben ja Twitchin kautta aina kävijöiden kotisohville asti. Aiemmissa Desuconin online-tapahtumissa on päästy nauttimaan laadukkaasta, livestriimatusta puheohjelmasta, japanilaisten animealan ammattilaisten haastatteluista, AMV-kilpailuista, livenä lähetetyistä iltabileistä, tanssiesityksistä, meidokahvilan pienistä hetkistä ja paljon muusta!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!