Kesän Desucon 2021 peruttu - tilalla DesucOnline 2.0 18.-20.6.2021

Kirjoittanut
corbin

Ei kahta ilman kolmatta! Tässä kohtaa tuskin kovinkaan monelle tulee otsikon sisältö yllätyksenä, mutta kirjoitetaan se auki vielä kerran: kesällä 2021 Sibeliustalolla järjestettävä Desucon on peruttu yhä aikaamme piinaavan koronavirusepidemian johdosta. Haluamme, että Desuconeissa conikokemus on turvallista, mukavaa ja miellyttävää kaikille tapahtumassa mukana oleville työvoimasta aina kävijöihin asti, eikä suurien yleisötapahtumien järjestäminen lukeudu tällä hetkellä näihin. Koska kesä ei kuitenkaan ole mitään ilman Desuconia, toteutamme myös tänä kesänä desutapahtuman DesucOnline 2.0 muodossa! 

DesucOnline 2.0 (ja kaikki tervetulleet Evangelion-vitsit) järjestetään etäyhteyksien välityksellä 18.-20.6.2021. Tapahtuman koko ohjelmakattaus (puheohjelma, oheisohjelma, kilpailut, iltabileet, ym.) striimataan mm. Youtuben ja Twitchin kautta aina kävijöiden kotisohville asti.

 

Haluatko mukaan tekemään DesucOnlinea? Ohjelmahaku DesucOnline 2.0 on auki!

DesucOnline 2.0 etsii erityisesti japanilaisesta animaatio- ja mangakulttuurista ammentavaa puheohjelmaa viikonlopun iloksi, mutta mukaan mahtuu myös paljon muuta!

Tämän talven Frostbite-tapahtumassa käytössä ollut DesuCord (Desuconin virallinen tapahtumanaikainen Discord-alusta) osoitti, että myös ohjelmaa voi järjestää uudenlaisella tavalla. Tämän takia haluammekin tarjota mahdollisuutta pitää ohjelmaa (luentoja, keskustelupiirejä, pajoja, pelejä ym.) perinteisen studio-ohjelman lisäksi matalammalla kynnyksellä DesuCordin kautta. Jos olet kihissyt halusta keskustella kaikista niistä ranobeista, joita olet korona-aikana ehtinyt kahmia, haluat jakaa oivalluksesi koulupukujen estetiikasta luennon muodossa tai haluat toteuttaa esimerkiksi piirtotyöpajan etäyhteyksien välityksellä - ota yhteyttä! 

Ohjelmaa voikin tarjota myös japanilaisesta populaarikulttuurista kuten peleistä, cosplaysta, musiikkiesityksistä. Myös ennakkoon nauhoitettua ohjelmaa mahtuu mukaan.

 

Harmillisista uutisista huolimatta kenties valoa näkyy jo tunnelin päässä ja Desucon Frostbite 2022 voidaan tuttuun tapaan järjestää Sibeliustalon tiloissa! Korona-ajasta huolimatta Sibeliustalon remontti on edennyt erinomaisesti ja seuraavassa livetapahtumassa pääsemme nauttimaan sekä remontoidusta Pääsalista että täysin uudesta Metsänhaltija-aulatilasta, joka sijaitsee Kongressisiiven päässä! Lisätila mahdollistaa kaikenlaisia uusia ratkaisuja myös Desuconissa, emmekä malta odottaa seuraavaa tapahtumaa Sibeliustalon tutussa ympäristössä!

 

Nähdään kesällä DesucOnline 2.0:ssa!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!